VOLJELI IH ILI NE...

Deset scena koje su promijenile internet: ‘Kim, prestani se slikati, tvoja sestra ide u zatvor!‘

“Keeping Up With The Kardashians” je tijekom 20 sezona stvorio 256 epizoda i još više kultnih trenutaka, gifova, memeova...
Kourtney Kardashian i Kim Kardashian
 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Čak i ako niste voljeli Kardashiane, voljeli ste ih mrziti.

Njihov show “Keeping Up With The Kardashians” debitirao je 14. listopada 2007. Kroz godine, tijekom 20 sezona, taj je reality show stvorio 256 epizoda (261 ako uključite posebne ponude) i još više kultnih trenutaka.

OK, možda niste pratili reality, možda niste gledali ni video najave uvijek dramatičnih epizoda, ali zasigurno ste vidjeli neke od najboljih scena ovog showa koji je promijenio reality povijest.

Ako ste prisutni na društvenim mrežama, Kardashiane niste mogli izbjeći. Videi, gifovi, memeovi, Tik Tok videi, Kardashiani su posvuda.

Stoga, bez nekog posebnog ranga, prisjećamo se nekih od najboljih trenutaka koji su zauvijek promijenili internet.

1. 'Don’t be f***ing rude!'

Kad si je Kim kupila Bentley, njezine sestre Khloe i Kourtney pozelenile su od ljubomore. Naravno, o tome su razgovarale iza njenih leđa, a Kim je potajno osluškivala iza vrata.

Odmah u sljedećoj sceni vidimo je Kim kako ulazi u sobu u kojoj djevojke i njihov brat Rob taman jedu. No, to ne sprječava Kim da krene zamahivati svojom torbicom i mlatiti Khloe vičući: 'Ne budi tako j**eno bezobrazna!'

Ova je scena pravo blago. Nebrojeno puta je rekreirana, čak su je i popularni glazbenici Jonas Brothers odglumili.
Također u ovoj sceni, Khloe kasnije primjećuje: 'Ona plače! Čujete li je kako plače? J*** mi se', čime nastaje još jedna slavna opaska.

2. 'Is that a chicken?!'

Majka-kraljica Kris iznenadila je najmlađu Kylie novim kućnim ljubimcem i nakon što ju je pozvala u hodnik preko svojevrsnog portafona (ali onog modernog koji postoji u svakoj prostoriji njihove vile, a ne samo na ulaznim vratima), njezina je kći sišla u pidžami.

Vidjela je životinju zamotanu u pokrivač u majčinim rukama, a zatim primijetila: 'Je li to pile?!'

Spoiler alert: To nije bilo pile, nego mala svinjica. Ali Kylie je ionako svejedno.

3. ‘Kim, there’s people that are dying’

Kad obitelj Kardashian odlazi na odmor na Bora Boru, Kim se pohitala okupati. Zaronila je u ocean noseći par naušnica vrijedan 75.000 dolara.

No, jedna naušnica joj je ispala i izgubila se u oceanu, a Kim se izbezumila. Kada je Kim počela mahnito trčati uokolo i plakat zbog izgubljene naušnice, Kourtney je vrisnula: 'Što nije u redu?'

'Dijamantna naušnica mi je ispala u oceanu. Moja dijamantna naušnica je nestala!', odgovorila je Kim.

Pokušavajući urazumjeti sestru Kourtney joj je odgovorila: 'Kim, ima ljudi koji umiru!'

4. 'You’re cute jeans'

Tko bi pomislio da potpuno nebitan razgovor o trapericama može zapaliti internet?

U jednoj epizodi Kendall Jenner i Kris, pomalo nezgrapno pokušavaju jedna drugoj pokazati afekciju, potpuno neobično za odnos majke i kćeri.

Kris je primijetila: 'To su slatke traperice'.

Kendall je odgovorila: 'Ti si slatke traperice'.

Bio je to jedan od najčudnijih razgovora između Kris i Kendal u svih 14 godina, ali istovremeno je i urnebesan.

5. 'You’re doing amazing, sweetie'

Tijekom prve sezone KUWTK-a, Kim se odlučila na golišavo fotografiranje za magazin Playboy, a njezina mama Kris došla je gledati photosession.

Tijekom snimanja, Kris je u maniri ponosne majke fotografirala Kim 'iza kulisa' i primijetila: 'Ide ti sjajno, dušo'.

Istu tu energiju donijela je i u glazbeni video pjevačice Ariane Grande za pjesmu 'Thank u, next' u kojem se pojavljuje kao mama Regine George u publici na talent showu svoje kćeri.

6. 'Kim, will you stop taking pictures of yourself? Your sister is going to jail'

Khloe je 2007. uhićena zbog vožnje pod utjecajem alkohola, a 18. srpnja 2008. javila se u zatvor kako bi odslužila vrijeme zbog kršenja uvjetne kazne.

Obitelj se okupila kako bi ispratili Khloe pa su se zajedno odlučili i provozati automobilom do zatvora, a Kim je sve to dokumentirala fotografirajući. Mahom svoje selfije.

A onda se u jednom trenutku Kris okrenula svojoj kćeri i rekla: 'Kim, hoćeš li se prestati slikati? Tvoja sestra ide u zatvor'.

(Khloe je na kraju odslužila tri sata kazne od ukupno izrečenih 30 dana zatvora.)

7. 'Maybe if you had a f***ing business that you cared about'

Svađa je izbila dok je Kim pokušavala organizirati obiteljsko fotografiranje za božićne čestitke uoči Božića 2017. godine.

Kourtney je prozvala Kim zbog organiziranja snimanja samo prema svom navodno pretrpanom rasporedu.

A Kim se nije dala smesti, spočitala joj je da bi uzela i njen raspored u obzir 'kada bi možda imala j***ni posao do kojeg joj je stalo'. Ova svađa je instantno postala meme na društvenim mrežama.

8. 'It’s Todd Kraines!'

Jedan od zabavnijih trenutaka je svakako šaljivi telefonski poziv Scotta Disicka svekrvi Kris. Radilo se o 'prank callu', u kojem se Scott pretvarao da je njezin obiteljski prijatelj, Todd Kraines.

Jednom je prilikom Disick nazvao i restoran u kojem je Kris jeo i zamolio da razgovara sa svojom punicom.

Kad je podigla slušalicu, Disick je imitirao glas Todda Krainesa i nitko se nije mogao prestati smijati, a to nije bila jedina zafrkancija u kojoj se Scott pretvarao da je obiteljski prijatelj.

9. 'I think you should experience things'

Koliko puta osoba može u jednom dahu izgovoriti 'experience things', odnosno 'doživjeti stvari'?

Pa, Kendall je u ovom razgovoru sa svojom sestrom Kylie zasigurno brojala...

10. 'I will literally f*** you up!'

U 18. sezoni stvari su brzo eskalirale - Kim i Kourtney su se potukle. Padale su i uvrede i psovke, u jednom trenutku Kim govori: 'Naj***t ćeš!'

Sestre su se međusobno šutirale, šamarale i udarale šakama u onom što je postalo jedna od najeksplozivnijih borbi u svim sezonama showa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 17:32