SHOW NOVE TV

DOZNALI SMO TKO SU POSLJEDNJI FINALISTI SUPERTALENTA Rasplesani steperi oduševili Maju: 'Vi ne da ste razvalili, pomeli ste pozornicu!'

 
Step' n jazz
 Nova TV

Treća polufinalna emisija Supertalenta Nove TV iznjedrila je pretposljednja tri finalista. S najvećim brojem glasova gledatelja u finale su se plasirali Step' n jazz i Gabriela Braičić, a trećeg finalista birao je žiri koji je odlučio da u finale sedme sezone Supertalenta ide Stevie Starr.

Rasplesani steperi iz Dubrovnika Step'n jazz u ritmu eurovizijske pobjednice iz 2018. svojom energijom razvalili su cijeli studio, a nakon nastupa žiri i publika podignuli su se na noge.

„Imam samo jednu riječ: auch! Ako nakon ovog nastupa ne bude više muških članova, onda netko nešto nije skužio!“ komentirao je Davor, a Maja je dodala: „Ekipa, vi ne da ste razvalili, pomeli ste pozornicu! Sviđaju mi se kostimi, toliko su efektni, toliko izgledate senzacionalno. Prošli put sam vas doživjela kao klince, a sad ste mi nekako veliki. Vi ste živi dokaz da se upornost, požrtvovnost, odricanje isplati i onda to izgleda ovako! Moj instinkt mi govori da ćete večeras biti među prva tri!“

Jankov zlatni gumb, Gabriela Braičić za koju je žiri zaključio da njezino pjevanje nema veze s ovozemaljskim talentom, u polufinalnoj emisiji predstavila se pjesmom This is me Keala Settlea i u potpunosti opravdala Jankovo povjerenje.

Nova TV
Gabriela Braičić

„Ja ne pamtim kada sam bio ovako nervozan, nekako se vežeš za ljude, posebno kad su ovakvi kao ti. Ti si jedno čudo prirode, ta zrelost, taj glas, ta emocija!“ kazao je Janko sa suzom radosnicom.

„Prvo večeras izgledaš senzacionalno. Ja sam osupnuta, tvoje ponašanje na bini je kao da si toliko dugo godina stasala i da imaš toliko puno nastupa iza sebe, a o vokalu bi bilo bezobrazno da nešto govorim. Ti si apsolutno savršenstvo bez mane!“ oduševljena je bila Maja, a Martina je priznala kako je razmišljala može li im ponuditi nešto više od audicija obzirom na odgovornost zlatnog gumba te dodala kako je pokazala da je „ipak čovjek a ne samo vokalni vanzemaljac“.

Škot Stevie Starr koji je cijelu naciju iznenadio svojim talentom gutanja i izvraćanja stvari iz želuca, ponovno je priredio spektakl, a ovoga puta gutao je žilet s kojim u želucu prerezao netom progutanu rajčicu, potom magnet i čavle, žarulju, Majin prsten, lokot kojega je potom otključao s ključem, zakačio prsten i ponovno ga zaključao.

„Nikada nisam vidjela ništa slično, ljudi, ovo stvarno nikada nismo vidjeli. Apsolutno fantastično!“ šokirana je bila Maja, Davor je kazao kako bi ga vidio ponovno, a Martina je zaključila: „Ovo je talent koji ostavlja bez daha, kod nekih malu mučnu, ali ako ovo nije supertalent, onda ja ne znam što je!“

Nova TV
Stevie Starr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. veljača 2023 01:42