KUHAR AMATER

DP-ovac ide u ‘Večeru za 5‘: ‘Nakon maskenbala degeneričnosti na TV-u, gledajte nas normalne ljude‘

Martin Mladen Pauk je 31-godišnji inženjer geodezije i političar iz Splita, a ekipu će ugostiti u svojoj konobi kod Čavoglava

Martin Mladen Pauk
 

 Nikola Vilic/CROPIX

Novi tjedan TV emisije "Večera za 5" gledatelje vodi u Splitsko-dalmatinsku i Šibensko-kninsku županiju. Prvi dan fina večera dočekat će protukandidate u Kaštel Starom. Ekipu će ugostiti hotelijersko-turistička tehničarka Kristijana Radan. U goste joj stižu elektrotehničar Ante Maretić, čistačica Mira Ćulum, grafičarka i pomoćna kuharica Željana Bavčević te političar i donedavni vijećnik u splitskom Gradskom vijeću Martin Mladen Pauk, objavio je RTL.

Pauk je 31-godišnji inženjer geodezije i političar iz Splita, no ekipu će ugostiti u svojoj konobi kod Čavoglava. U emisiju se prijavio kako bi javnosti pokazao da mladi ljudi mogu dobro živjeti i izvan grada. Cilj mu je, kaže, promovirati život na selu, tradiciju, običaje i javnost upoznati s jelima kojih više nema u restoranima.

Nekad se bavio raftingom i nogometnim suđenjem, a sad zbog ozljede koljena više karta i boća. Interes mu je i politika, aktivan je član Domovinskog pokreta i donedavno je bio gradski vijećnik grada Splita.

- Suosjećam sa svima vama koji ste zadnjih nekoliko dana morali trpjeti maskenbal degeneričnosti na TV-u. Idućeg tjedna možete pogledati nas normalne ljude u prirodnom okruženju u RTL-ovoj ‘Večeri za 5‘ - napisao je na Facebooku, očito aludirajući na ovogodišnji Eurosong.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 13:40