'MOŽETE LI POGODITI?'

DRELE VIŠE NEĆE VODITI POPULARNI KVIZ NA RTL-u Evo tko će ga zamijeniti. Sutra je prva emisija nove sezone...

Novu, sedma sezonu kviza "Pet na pet" možete gledati u programu RTL-a  od 5. lipnja u 20 sati, a najveća novost je da emisiju od sada vodi  Daniel Bilić.

Simpatični natjecatelji i ponekad iznenađujući odgovori od 5. lipnja ponovno će zabavljati gledatelje RTL-ove kviz emisije 'Pet na pet', a sve to pod budnim okom novog voditelja Daniela Bilića.

Upravo stoga odlučili su vam otkriti najzanimljivije činjenice o kvizu koji jamči urnebesnu zabavu jer odgovore na postavljena pitanja nije potrebno tražiti u knjigama - njih znaju baš svi!

Nakon što je svoje inačice doživio u više od 50 svjetskih zemalja, 2014. godine kviz originalnog naziva ''Family Feud'' stigao je i u Hrvatsku. Tijekom proteklih šest sezona kviza ''Pet na pet'' snimljeno je ukupno 546 epizoda. Uživali smo u nastupima čak 560 timova, a to bi u prijevodu značilo da je kroz studio prošetalo više od 2800 natjecatelja - članova obitelji, kolega, prijatelja, ali i glazbenika, glumaca, televizijskih te radijskih voditelja. Svi oni dosad su morali ponuditi svoje odgovore na čak 5460 pitanja, a sve s ciljem pronalaska onog odgovora kojeg se sjetilo najviše anketiranih ljudi.

Dosadašnjih šest zabavnih sezona donijele su i brojne pobjedničke timove, među kojima je njih 150 uspjelo osvojiti i ''Brzu lovu'', no samo je sedam najsretnijih i najspretnijih ekipa uspjelo u kvizu ostati svih pet dana te pritom ostvariti i svih pet pobjeda!

Nova sedma sezona, osim novog voditelja, donosi i još veći te raskošniji studio, koji se u zagrebačkom Jadran filmu gradio čak tri tjedna, a sve pod budnim okom već uigranog tima, njih dvadesetak, koji su zaduženi da sve funkcionira baš onako kako treba.

Novu dozu otkačenih natjecatelja, urnebesnih odgovora i neobičnih iznenađenja ne propustite već 5. lipnja od 20 sati, kada u programu RTL-a ponovno kreće kviz ''Pet na pet''.

RTL, Press
Daniel Bilić je novi voditelj kviza "Pet na pet", kojeg je 'preuzeo' u sedmoj sezoni

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 03:35