DRAMA U REALITYJU

EGZODUS U BIG BROTHERU: NAKON LUKE ROKA KUĆU NAPUŠTA I ANTONIO 'Izmoren sam psihički i fizički i onda još dobijem onu splačinu za jesti. Želim van!'

 RTL

Dan nakon što je iz Big Brother kuće zbog vrijeđanja produkcije izbačen Luka Rok Medunović, koji je prije toga ionako zatražio izlazak iz emisije, na pomolu je još jedan odlazak iz realityja.

Kako javlja RTL, novi tjedni zadatak 'BB elita' najteže je, čini se, pao Antoniju Benčaku koji je zbog nataloženog nezadovoljstva zatražio izlazak iz kuće.

- Želim napustiti kuću. Imam više razloga. Izmoren sam psihički i fizički. I ti meni daješ onu splačinu za jesti koju ne mogu očima vidjeti!, odlučno je naglasio Antonio Big Brotheru, koji mu je dao 24 sata za donošenje konačne odluke.

- Ja ti isto odlazim! Tražio sam od Big Brothera da napustim kuću, povjerio se u međuvremenu Antonio Anezi s kojom se odlučio pozdraviti.

U novom tjednom zadatku stanari su podijeljeni na elitu i 'običan narod', a takva je podjela među stanarima izazvala trzavice i nezadovoljstvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:08