SAŠA VUJNOVIĆ

EMOTIVNA ISPOVIJEST POBJEDNIKA FARME, PRISJETIO SE TRAGIČNO POGINULE EDITE 'Ona je bila doista posebna, nitko mi neće oduzeti uspomenu na nju'

Saša Vujnović, Edita Ptičar
 Nova TV

Finale realityja Farme ostalo je zasjenjeno velikom tragedijom, preranim odlaskom natjecateljice Edite Ptičar. IN Magazin Nove TV donosi reakcije pobjednika Saše Vujnovića i njegove prve dojmove nakon osvajanja titule u emisiji čije je snimanje završilo još prije godinu dana, a prikazivana je proteklih nekoliko mjeseci. S ponosom i pun emocija otkrio je komu je posvetio pobjedu i zašto je Farma za njega bila posebno iskustvo.

Mukotrpan rad, strpljenje i skromnost Saši su se na Farmi višestruko isplatili. Usprkos iznimno snažnim protivnicima, miljenik brojnih farmera potvrdio je predviđanja i uzeo nagradu od 488.000 kuna.

- Osjećaj je fenomenalan, nisam još doslovno toga svjestan, ali mislim da ću s vremenom postati svjesniji. Znam što sam napravio i mislim da će mi to jako puno pomoći u životu i da ću ići samo naprijed, više neće biti padova, samo uzlaza, rekao je za IN Magazin.

Želja za pobjedom prvenstveno je bila motivirana njegovim sinčićem, zbog kojeg se i prijavio u show.

- Sin je moj najveći ponos u mom životu stvarno. Prvo kad smo krenuli, prvi poligon, tu sam pobjedu posvetio Anici, drugu pobjedu sam posvetio Editi, treću pobjedu sam posvetio sam sebi, a samo finale sam posvetio svome sinu i mislim da je to najveća pobjeda u svom životu što imam njega, objasnio je.

I sam priznaje da mu nije nedostajalo vjere u pobjedu: dok je druge zaslijepila pohlepa, on se držao svojeg puta, fokusiran na cilj.

- Od samog početka sam vjerovao da sam čovjek za samo finale jer sam se od samog početka pokazao kao veliki radnik i ništa mi nije bilo teško raditi, vjerovao sam u sebe, imao sam pomoć od Ane i Edite, kad je bilo najteže one su me dizale.Samim time što imam tog životnog iskustva što se tiče tih poslova, fizičke spreme, dečko sam iz Gorskog kotara, tako da mislim da sam tu bio bolji od Jurice i zahvalan sam na tome što sam puno naučio u svom privatnom životu, objasnio je.

Iako se povratkom svih farmera na imanje atmosfera razbuktala i mnogima je bilo drago ponovno se sresti, finalistima dinamika posljedni tjedan nije nimalo olakšavala pripremu za arenu.

- Nas šest je bilo i stvarno smo živjeli kao violina, kuća nam je uvijek bila čista, drva smo imali napiljena. Od kad su se farmeri vratili nastao je jedan kaos u toj kući, znači nitko ništa nije htio raditi. Mi finalisti smo očekivali da će nam oni pomoći da nam olakšaju to samo finale, ali oni su se doslovno došli zezati na tu farmu. Bilo je puno trzavica što nam je jako smetalo i drago nam je da smo otišli u taj mlin spavati, ispričao je.

Upravo je nedostatak uvođenja stege ono što je sebi zamjerio na imanju.

- Nisam nešto ponosan na sebe što se tiče gazdovanja jer kad sam bio gazda nisam se kao neki autoritet postavio, mislim da sam trebao lupit šakom o stol i postavit se kao pravi gazda i reć ljudi ajmo radit, da zaradimo dukate da imamo s čime preživjet i nahranit životinje, iskreno je rekao.

No, zato najponosniji može biti na predivna prijateljstva koje je ovo iskustvo izrodilo.

Saša i Edita doista su bili poseban par ljudi, a njihovo prijateljstvo i trenuci na imanju nešto je što mu nitko nikada neće oduzeti.

- Niti u jednom trenutku nisam požalio što je bilo na toj Farmi i kako god život ide dalje srce ne bira, srce zacrta taj put i mislim da trebam slušati svoje srce, rekao je za IN Magazin.

Nažalost, život je odlučio drugačije i njihovu je priču prekinula Editina prerana smrt.

- Iako sam već znao ishod, bio je čudan osjećaj pratiti finalnu epizodu. Kada sam ugledao Editu na ekranu, plakao sam kao kišna godina. Jako teško mi je bilo. Još uvijek ne mogu vjerovati da je nema, izjavio je za 24 sata i dodao da na sprovodu nije bio jer bi ga to dotuklo, ali planira uskoro posjetiti njezin grob u miru.

- To što smo mi imali bilo je posebno. Kad god bih bio tužan, dobio bih njezin zagrljaj. Bili smo skupa kratko, ali slatko. Čuli smo se još tri mjeseca nakon showa, a onda smo smanjili komunikaciju. Oboje smo bili u gužvi od posla. Planirali smo se naći u utorak navečer na koncertu Zaklade Ane Rukavine u Zagrebu..., zaključio je Saša.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:42