CURI SVE VIŠE DETALJA

Evo koja dva poznata lica kreću u borbu za 300.000 kuna u Big Brotheru

Iako imena stanara koji ulaze u novu sezonu reality showa Big Brother, nitko još ne može sa sigurnošću potvrditi, brojna nagađanja su svakodnevna.

Šuška se tako da su među odabranima i jedan od članova žirija popularnog kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!, Splićanin Ivan Pažanin i voditeljica RTL-a Antonija Stupar Jurkin.

Možda će gledatelji već ove nedjelje, od 20 sati, imati priliku gledati kako se baš njih dvoje snalaze u Big Brother kući. Pažanina ovog puta bez kuhače, a Stupar bez televizijskog mikrofona.

U novoj sezoni stanari će u kući u zagrebačkoj Dubravi, koja se proteže na 1000 kvadrata, provesti 50 dana, pod 'budnim okom i uhom' 50 kamera i mikrofona, a samo će jedan iz sedmotjedne izolacije doma otići kao pobjednik.

S obzirom na to da će Big Brother ove sezone biti rigorozniji nego ikad, stanari će se morati itekako dobro potruditi ne bi li do finala sačuvali izdašnu novčanu nagradu koja ove sezone iznosi 300 tisuća kuna. Sve su to neke od promjena koje su se dogodile od 2004. i prve sezone, kada je pobjednik showa odnio nagradu od oko milijun kuna.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:25