‘BRAK NA SELU‘

Fanovi zgroženi Filipovim komentarom upućenim Tamari: Nazvao ju je kravom; ona mu brzo uzvratila

Nisu svi oduševljeni njihovom komunikacijom, a neki su Filipa prozvali ‘pijanim umišljenkom‘

Filip i Tamara

 Screenshot/instagram/

Bračni par iz popularnog reality showa RTL televizije, "Brak na prvu", Tamara Razum i Filip Belić bliže se završnici emisije i posljednjoj ceremoniji odluke, a Tamara je odlučila uzeti stvari u svoje ruke i "sama se pozvala" na svadbu Filipove sestre.

Naime, Tamara je priznala ostalim djevojkama u showu kako ju njegova sestra i sestrična obožavaju, a sada su podijelili i snimke na svojim društvenim mrežama.

- Sestrina svadba: Ono naše - stoji u opisu videa, koji je Filip podijelio u obliku Instagram priče. Sudeći prema videu, par se odlično zabavljao na svadbi.

U videu, jedno drugo su zadirkivali, a na međusobne šale su se smijali. U jednom trenutku, našalili su se kako će se Filip prijaviti u show ‘‘Ljubav je na selu‘‘, on je nju nazvao "kravom", a ona njega "konjem".

U komentarima ispod videa su se javili brojni gledatelji RTL-ove emisije ‘‘Brak na prvu‘‘ koji su primijetili kako su sve prisniji.

- Ljudi, ženite se. Pogled Filipov sve govori! - stoji u jednom komentaru, dok druga komentatorica ističe kako je "pao na Tamaru".

- Pa je l‘ moguće da nema tu iskre? Pa on je na kraju najnormalniji od svih muškaraca u showu - piše u komentarima.

Doduše, nisu svi oduševljeni njihovom komunikacijom.

- Ponižavajuće do bola za Tamaru. Nekulturan i pijani umišljenko ismijava te. Vaš odnos primjer je lošeg odnosa u kojem žena nikad ne bi smjela prelaziti preko izraza nepoštovanja od strane partnera - napisala je jedna komentatorica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. lipanj 2024 14:21