ČETIRI PARA

Finale ‘Plesa sa zvijezdama‘ je pred vratima: Tko će zavladati plesnim podijem i otplesati u pobjedu?

Jelena i Marko, Sandi i Helena, Filip i Paula, Pedro i Valentina finalisti su koji će izvesti dva plesa

Ples sa zvijezdama - finalisti

 Luka Dubroja

Od trinaest fantastičnih plesnih parova koji su nas iz tjedna u tjedan oduševljavali svojom plesnom čarolijom, ostale su četiri zvijezde i četiri mentora u borbi za titulom pobjednika ''Plesa sa zvijezdama''. Samo jedan par će prema izboru gledatelja ove nedjelje u velikom finalu otplesati u pobjedu.

Nedjeljne večeri su dvanaest tjedana rezervirane za plesne poslastice, dobru glazbu, puno smijeha i zabavu uz kandidate koji su dali sve od sebe kako bi besprijekorno izveli svoj plesni zadatak, pomicali svoje granice, te pritom osvojili žiri i publiku. Veliki trud i rad stoji iza svake točke, pratili smo kandidate na njihovom putu, pratili njihove izazove od plesne vježbaonice do velikog spektakla u studiju u emisijama uživo.

Ušli smo i u njihov intiman svijet, na podiju su pokazali i više od plesa te smo svjedočili njihovim snažnim emocijama kroz umjetnički izričaj i nastup u ovom jedinstvenom showu. Svaka točka pomno je planirana, a zahvaljujući specijalnim efektima, animacijama i rasvjetom svaka izvedba ostavljala nas je iznova bez daha. Jedinstvenom vizualnom doživljaju doprinijeli su svakako i spektakularni kostimi i pomno birana šminka i frizure koji su omogućili da kandidati apsolutno zablistaju na podiju te nas svojim plesnim koracima uvedu u neku novu dimenziju.

Jelena Perić i Marko Mrkić, Sandi Pego i Helena Janjušević, Filip Vidović i Paula Jeričević, Pedro Soltz i Valentina Walme finalisti su koji će u nedjelju izvesti dva plesa.

Filip i Paula izvest će tango, Pedro i Valentina zaplesat će paso doble, a samba je plesni stil koji ćemo vidjeti i kod Sandija i Helene i Jelene i Marka. Drugi ples je slobodni stil, dakle svaki par će odabrati ples u kojem se može najbolje izraziti posljednji put u ovom hit showu.

Tko će ovaj put iskočiti, tko će najviše oduševiti publiku i osvojiti najveći broj glasova, saznat ćemo ove nedjelje u uzbudljivom finalu. Marko Ciboci, Larisa Lipovac Navojec, Igor Barberić i Franka će posljednji put dati svoje ocjene, a osim glasanja tijekom emisije, pred sam kraj publika će se morati odlučiti tko je bio najbolji između dva superfinalista i tako odabrati pobjednika. Uzbuđenje je pred finalnu emisiju veliko i za voditelje showa Igora Mešina i Maju Šuput, kao i za članove žirija pred kojima definitivno nije lak zadatak jer ispred njih će stati najbolji od najboljih.

Ne propustite veliko spektakularno finale ''Plesa sa zvijezdama'' u nedjelju od 20.15 na Novoj TV.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. studeni 2022 06:22