LIBERTY BARROS

Fleksibilna 15-godišnjakinja prepala Maju Šuput, ni Martini nije bilo svejedno: ‘Isuse Bože, što ova radi, majko mila‘

Liberty Barros fascinirala je žiri i gledatelje svojom fleksibilnošću, a Fabijan joj je čak dodijelio zlatni gumb

Liberty Barros i Maja Šuput

 Screenshot Nova TV

Među polufinalistima showa ‘Supertalent‘ našla se 15-godišnja Liberty Barros, koja je fascinirala žiri i gledatelje svojom fleksibilnošću, a Fabijan joj je čak dodijelio zlatni gumb.

"Nikad nisam takvo što doživjela, bio mi je to najbolji dan u životu. Prošle godine sam imala svoj prvi zastrašujući horor nastup, jako je zabavno jer je to potpuna suprotnost meni. Zafrkavam se dok to radim. Volim zastrašujuće elemente jer su dramatični, nikad ne znaš što slijedi. Ne želim biti jako zločesta, ali ako je na zabavan način, volim plašiti ljude. Večerašnji nastup će biti fora jer je ujedno zločest i pristojan. Mislim da će ispasti izvrsno i nadam se da će se svima svidjeti‘‘, najavila je Liberty svoju pojavu u polufinalnoj emisiji, prenosi Nova TV.

"Isuse Bože, što ova radi, majko mila", komentirala je Martina Tomčić tijekom njezina nastupa.

"Nestrpljivo smo iščekivali tvoju točku jer si prošli put bila sjajna. I opet si. To što radiš sa svojim tijelom je nerealno. Da sam ja u mogućnosti, definitivno bih ti stisnula zlatni gumb jer si bila izvrsna‘‘, primijetila je Maja Šuput, iza koje se Liberty par puta prišuljala i prepala je.

‘‘Mene si lako prestrašila, nisam znao što će se dogoditi sljedeće, a to je i što si htjela‘‘, komentirao je Fabijan Pavao Medvešek.

‘‘Imaš više od jedne vještine. Osobnost je vjerojatno tvoja najveća moć i vještina. Neodoljiva si i slatka, način na koji ti pričaš s nama je nešto što nikad neću zaboraviti. Tvoja je vještina izvrsna, ali svidio mi se večeras i tvoj ples‘‘, rekla je Martina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:29