POTRAGA ZA LJUBAVLJU

FOTO: OTKRIVENO KAD POČINJE NOVA SEZONA 'G. SAVRŠENOG' Zavirili smo u Instagram profile kandidatkinja, evo što sve objavljuju

 
 Instagram/Facebook

RTL televizija konačno je otkrila točan datum početka emitiranja druge sezone reality showa ‘Gospodin Savršeni’. U novoj sezoni gledatelji će moći uživati od ponedjeljka, 9. rujna od 20 sati.

Nova sezona snimana je po cijeloj Lijepoj Našoj, pišu, i svojevrsna je razglednica prekrasnih predjela naše zemlje, a nove su kandidatkinje na sve moguće načine pokušale osvojiti srce novoga Gospodina Savršenog.

- Volim znatiželjne djevojke, otvorenog uma i sklone riziku. Bez predrasuda, osuđivanja, strastvene i neovisne - kad vole svoju samoću, a naposljetku se odluče biti s tobom - rekao je novi Gospodin Savršeni čiji identitet ipak još uvijek nije otkriven.

Djevojke će na ovoj televizijskoj avanturi uživati u večerama uz svijeće, na uzbudljivim putovanjima, zabavama i u mnogim iznenađenjima, dugim šetnjama i kasnonoćnim razgovorima. Sve je to samo su dio onoga što će novi neženja iskusiti s odabranim sretnicama, a sve to kako bi na kraju romantične avanture pronašao srodnu dušu, piše RTL.

U show se prijavilo 16 kandidatkinja. RTL ih je već predstavio, a upoznajte ih i kroz njihove profile na društvenim mrežama.

30-godišnja Monika Kelčec dolazi iz Siska gdje radi kao viša stručna suradnica za prostorno uređenje i graditeljstvo, a svaki slobodan trenutak trudi se provesti u prirodi, okružena životinjama…

Studentica Emily Živčić (24) dolazi iz Duge Rese, a kad joj dopuštaju fakultetske obaveze, radi kao animatorica na dječjim rođendanima te promotorica. Vjeruje da su iskrenost i uzajamno povjerenje temelj za kvalitetnu vezu.

View this post on Instagram

Cleansing my aura right before Christmas

A post shared by Emily Živčić (@emily_zivcic) on

Medicinska sestra i fizioterapeutska tehničarka Maja Đukanović (28) iz Sarajeva romantična je duša koja traga za pravom ljubavi.

Gabrijela Divković (21) je djevojka koja uvijek ide za onim što želi. Iz Novske je, studira hrvatski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Osijeku, a njezin idealan dečko treba biti visok i ‘velik’ kako bi je mogao zaštititi i, naravno, mora voljeti čitati.

Atraktivna Zagrepčanka Silvia Pokrajac (19), studentica prava, pratila je prvu sezonu showa 'Gospodin Savršeni' i toliko joj se svidio da je i sama odlučila postati dio te priče.

View this post on Instagram

A post shared by Silvia Pokrajac (@silvia.pokrajac) on

Samra Čataković (23) buduća je liječnica za koju ne postoje nesavladivi izazovi. Studentica medicine u Banjoj Luci za sebe će reći da je vrlo emotivna, ali i perfekcionistica, uvijek natjecateljski raspoložena.

View this post on Instagram

"Harry, I've reached the top."

A post shared by Samra Čataković (@samra_catakovic) on

Nuša Rojs (28) slovenska je pjevačica ovisna o adrenalinu i romantici. Ona piše, sklada i pjeva, njezini su spotovi iznimno popularni na YouTubeu, gdje ima i po pola milijuna pregleda, a trenutačno radi i na autobiografskoj knjizi…

Rad, požrtvovnost i odricanje Zagrepčanki Barbari Mucić (21) ne predstavljaju ni najmanji problem i tome može zahvaliti brojne uspjehe na raznim životnim poljima.

Porečanka Mihaela Muhvić (23) sanja o poduzetničkoj karijeri i voli pomicati vlastite granice. Smatra se iskrenom i odanom osobom s dobrim smislom za humor, a od partnera traži slične osobine.

Kad je bila mala i živjela u Americi, Julie Pavlović (20) je sa svojom sestrom obožavala gledati američku verziju showa ‘The Bachelor“‘. Sad je i sama spremna prepustiti se avanturi u potrazi za ljubavlju.

View this post on Instagram

A post shared by (@jewel_z_jules) on

View this post on Instagram

Going to miss my tan lines

A post shared by (@jewel_z_jules) on

Anita Martinović (35) od muškarca očekuje da bude džentlmen. Vesela Slavonka sa zagrebačkom adresom voditeljica je maloprodaje koja u svemu pokušava naći nešto lijepo i vjeruje kako ne postoji problem koji se ne može riješiti.

DJ-ica Andrea Galić (34) vjeruje da se prava ljubav može dogoditi u showu. Kao dijete je s obitelji iz Sarajeva preselila u Nizozemsku gdje radi u telekomunikacijama, ima marketinšku agenciju te nastupa kao DJ-ica u klubovima i na festivalima.

Alenka Šoštarić (34) je profesorica flaute koja želi biti zavedena. Kad je o ljubavi riječ, vrlo je emotivna osoba zaljubljive naravi, a show 'Gospodin Savršeni' vidi kao odličnu priliku da upozna nekog novog i zanimljivog.

Muškarac koji želi osvojiti Enu Rahić (25) iz Vareša u Bosni i Hercegovini mora bez kalkuliranja predati svoje srce na pladnju jer ona priznaje da nije djevojka koju se može kupiti skupim darovima.

View this post on Instagram

I love summer!

A post shared by ENA RAHIĆ (@enarahic) on

Sara Janković atraktivna je crnka koja muškarce osvaja energijom. Riječanka se u show prijavila kako bi stekla novo iskustvo i nešto naučila iz njega.

View this post on Instagram

:)

A post shared by Sara (@sara.jankovic93) on

View this post on Instagram

Besposličarenje kao omiljena razbibriga.

A post shared by Sara (@sara.jankovic93) on

Tesa Šokota, također Riječanka, nikada ne bi pristala biti 'očajna kućanica'. Nije joj prioritet imati dečka, ali ipak se slaže kako je lakše udvoje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:58