NEPREPOZNATLJIVA

FOTO: 'OVO SU DVIJE RAZLIČITE OSOBE, TOTALNO' Bivša natjecateljica 'Života na vagi' prihvatila internetski izazov i transformacijom zapanjila sve

 
 Instagram

Posljednjih nekoliko dana društvenim se mrežama proširio izazov u kojem korisnici spajaju svoje sadašnje, aktualne fotografije s onima otprije 10 godina. Izazovu se pridružila i bivša natjecateljica reality emisije Život na vagi.

Nina Martina Korbar, koja je u showu izgubila gotovo 40 kg, pokazala je obožavateljima na Instagramu svoju nevjerojatnu transformaciju.

- Svi stavljaju 10 years challenge, ali evo, moj je 8 years challenge - slike govore više od tisuću riječi - napisala je uz dvije montirane fotografije.

Razliku je doista suvišno komentirati. Obožavatelji su joj ostavili gotovo 200 komentara i više od 7.000 lajkova. 'Ovo su dvije različite osobe totalno', napisala je jedna pratiteljica. 25-godišnja Zagrepčanka nakon izlaska iz showa nastavila je sa zdravim životom i vježbanjem.

- Nema učinkovitih dijeta, jednostavno moraš promijeniti cijeli životni stil - rekla je Korbar. Uz ovakva nova pravila, Nina je došla do svojega cilja. Danas se osjeća bolje nego ikad, ali priznaje kako još ima puno posla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 05:04