'TVOJE LICE ZVUČI POZNATO'

FOTO: 'PRIPREMAM PRAVI NASTUP ZA RAJU' Ivana Mišerić postaje Loša iz Plavog orkestra, veseli se što će napokon moći pjevati na hrvatskom jeziku

 Promo Nova TV

Priču o tinejdžerskom buntu na pozornici showa 'Tvoje lice zvuči poznato' uprizorit će Mia Anočić Valentić, koja će se transformirati u Kevina Bacona i izvesti legendarni ples iz mjuzikla 'Footloose' na taktove istoimene pjesme Kennyja Logginsa.

Promo Nova TV

- Vokalno se borim. Imam super dijelova, ali imam i nekih koji su skliski. Ako se dogodi falš, dogodi se, ali ne bih voljela zeznuti korake. To bi mi bio pravi šamar - rekla je i dodala da je plesala sedam godina pa će joj to iskustvo biti od velike pomoći.

- Ako uskladim pjevanje i plesanje, bit će super - zaključila je Mia.

Promo Nova TV

Ivana Mišerić ovaj put neće imati zahtjevnu koreografiju, a kao Saša Lošić iz Plavog orkestra održat će mini koncert s pjesmama 'Bolje biti pijan nego star' i 'Ako su to samo bile laži'.

- Prva transformacija na hrvatskom - uzbuđena je Ivana, iako je ipak očekivala neku veseliju pjesmu.

- Dosta sam se pripremala. On nije poznat po nekom velikom scenskom nastupu, ali ima specifičan vokal. Bit će to prava izvedba za raju - rekla je Ivana.

Promo Nova TV

Nakon što smo ga u prošloj epizodi gledali kao zavodnika Patricka Swayzeja, u nedjelju će Mario Roth utjeloviti Stevena Tylera iz američkog rock benda Aerosmith s pjesmom 'I Don't Want To Miss A Thing'.

- Oduševljen sam - komentirao je Mario.

Nova TV

Dalibor Petko ovaj put postat će Jamajčanin Jacob Miller iz reggae benda Inner Circle.

- Što da ja sad radim s ovim - u čudu se pitao radijski voditelj nakon što mu je gljiva dodijelila pjesmu 'Sweat'.

U nedjelju ćemo vidjeti i zabavne transformacije Bojana Jambrošića u Zoricu Kondžu, Daniel Bilić nastupit će kao švedski bend Roxette, Nives Celzijus utjelovit će člana norveškog dua Ylvis, a Ana Gruica postat će Miroslav Škoro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 12:39