LJUBAV NA ČETIRI KONTINENTA

FOTO: SHOW 'LJUBAV JE NA SELU' PREŠAO GRANICE Upoznajte farmere hrvatskih korijena koji traže ljubav, dolaze iz Ekvadora, Čilea, Australije, Kanade...

 
 RTL Promo

Nakon svih ljubavnih avantura u čak deset sezona najdugovječniji show u Hrvatskoj prešao je granice.

Ljubav će se u 11. sezoni rađati na čak četiri kontinenta, gdje žive farmeri hrvatskih korijena, koji dolaze iz Sjeverne Amerike, Europe, Australije i Južne Amerike. Tko su Hrvati iz bijelog svijeta koji žude za ljubavlju, gledatelji će doznati večeras od 21 sat na RTL-u.

Daniel Granja (25), Ekvador

Daniel je rođen u Guayaquilu, a s obitelji živi na farmi u srcu džungle, pet minuta od plaže. Obožava sport, surfa na valovima i trenira jiu jitsu, a uzgaja egzotično voće. Namjerava se skrasiti u Hrvatskoj i traži Hrvaticu koja bi mu bila vjerna te posvećena obitelji.

Promo RTL
Daniel Granja

Darinka Ljubica Goravica (52), Iquique, Čile

Darinka je rođena u Čileu, ali potječe iz Dubrovnika gdje je i živjela do poslije Domovinskog rata. Udovica je 22 godine te ima dvoje djece i vlasnica je turističke agencije u Iquiqueu. Osim svakodnevnog posla vikendom odlazi na svoju farmu gdje se bavi uzgojem manga, avokada, limuna, a imanje se nalazi u oazi pustinje Atacama.

Promo RTL
Darinka Goravica

Domino Santro (61), Berlin, Njemačka

Domino je rođeni Zagrepčanin koji je proputovao cijeli svijet i skrasio se u Berlinu. Ondje živi minimalistički bez vode u kući, a uzgaja trešnje, šljive, breskve, jagode. Uz bavljenje poljoprivredom i voćarstvom pjeva u zboru, svira četiri instrumenta, piše i obožava žene. Ženio se i razvodio četiri puta, a ukupno ima devetero djece.

Promo RTL
Domino Santro

Srećko Ponjavic (33), Lethbridge, Kanada

Srećko je Kanađanin treće generacije, a potječe iz tradicionalne hrvatske obitelji. Radi na farmi sa svojim ocem gdje na 130 hektara uzgajaju pšenicu, šećernu trsku, a bave se i stočarstvom. Osim toga Srećko radi kao menadžer za financijske usluge u prodavaonici automobila.

Promo RTL
Srećko Ponjavic

Jack Vukoja (51), Wallan, Australija

Jack je iz Hrvatske došao s roditeljima kada je imao samo šest mjeseci. Vlasnik je građevinske firme, a bavi se uzgojem ovaca na svojoj farmi te u slobodno vrijeme sakuplja old timer aute. Od partnerice želi da ga nadahnjuje i čini boljom osobom te da je zabavna, tolerantna i pouzdana.

Promo RTL
Zdravko Jack Vukoja

Pošalji pismo ili email svom omiljenom farmeru! Pismo: Ljubav je na selu, P.P.25, 10040 Zagreb, ili na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., te SMS-om na broj 666555(3,72kn/sms) s tekstom: ljubav, ime farmera kojeg želite upoznati, te poruka koju mu šaljete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 08:07