INFLUENCERICA

FOTO: TKO JE ONA? NOVO LICE U BIG BROTHER-u Lijepa Paula promovira zdrav život, provjerite zašto je na Instagramu prati gotovo 38.000 ljudi

 
 Instagram

Osim uobičajenih večernjih snimki iz Big Brother kuće, kad gledatelji mogu vidjeti što su stanari taj dan proživjeli, RTL televizija pripremila je i dnevnu magazinsku emisiju 'Big Brother – Mala sestra' gdje će o stanarima pričati njihova rodbina i prijatelji, ali i poznate osobe, stručnjaci itd.

Voditelji magazinske emisije su poznati glazbenik, reper i radijski voditelj Fil Tilen i influencerica Paula Sikirić. Paula je već zapela za oko brojnim obožavateljima jer je na Instagramu prati gotovo 38.000 ljudi. Stoga je njezin zadatak, između ostalog, komentiranje društvenih mreža na temu Big Brothera.

Paula je iz Bibinja kraj Zadra, no živi u Velikoj Gorici. O svojem utjecaju na društvenim mrežama progovorila je prošle godine za portal 057info: ‘Sve je počelo prošlog ljeta, sve više ljudi me počelo pratiti na instagramu. Najviše pratitelja me prati jer kažu da sam prirodna i jer predstavljam svaki dan onako kako se zapravo događa, znači ne falširam ništa.’

Na njezinom se profilu svakako ističu modne kombinacije i kozmetički proizvodi, no sama kaže da obožava trčaje i zdrav život, a i studentica je fizioterapije.

‘Putem svog profila motiviram ljude na treninge, trčanje, barem rekreativno, uglavnom oni traže u meni neku motivaciju koju im ja dajem iz svog svakodnevnog života’, rekla je Paula.

U emisiji 'Big Brother – Mala sestra' ponedjeljkom će pregled tjedna donositi dvije i te kako javnosti poznate dame – bivše natjecateljice 'Života na vagi', Hana Sokač i Gabrijela Crnjac koje mnogi pamte po njihovih vrckavim šalama kojima su nasmijavale gledatelje.

Bok ja sam P. Moja priča je krenula davne 95. godine kada me mater izbacila iz sebe u ovaj nepredvidivi svijet. Nepredvidiva sam bila i ja. Opisivali su me kao vrckavo dijete, u vrtiću su me zvali šeprtljom, uvijek bih smišljala psine, a kasnije gledala predstavu iz prikrajka. Rođena sam kao srednje dijete koje se isticalo svojom ratobornosti, britkim jezikom, ali i kreativom. Od svega me najviše veselila igra “iznenađenja” koju smo brat i ja osmislili - crtaš nešto u tajnosti pa tim istim crtežom iznenadiš drugoga. Nikad se nisam voljela natjecati, što je bilo čudno jer sam uvijek bila u muškom društvu natjecateljskog duha. Poriluk na žlicu mi je bilo drugo najdraže jelo nakon lešo mesa i juhe. Da, to je P. I dalje ista mala P, visoka metar i 77. LASHES: @lillyghalichi @lillylashes “DOHA” EYES: @nyxcosmetics_hrvatska PFSP “OLIVE YOU” LIPS: @yslbeauty VINYL CREAM LIP STAIN 401 #makeup#makeupgoals#makeupbyme#instamakeup#instabeauty#lillylashes#fashion#fashionblogger#beauty#beautyblog#beautyblogger#instadaily#wakeupandmakeup#selfie#selfienation#instaselfie#picoftheday#girlpower#styleblogger#instafashion#staytuned#makeupdiaries#šiksik

A post shared by P.S. (@paulasik) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 06:46