OPET U HRVATSKOJ

FOTO: 'U STROGOJ SE TAJNOSTI PRIPREMA NEŠTO NOVO I POTPUNO NEOČEKIVANO' Reportaža s gradilišta Big Brother kuće u Zagrebu

 RTL

Zabavniji nego ikad, Big Brother će svoja vrata odškrinuti svima željnima dobre zabave, intrigantnih stanara i neobičnih zadataka. Najpoznatija kuća na svijetu već se gradi u zagrebačkoj Dubravi, u Jadran filmu, u blizini lokacije bivše kuće, a ovog proljeća svi ljubitelji najotkačenije reality franšize na svijetu ponovno će doći na svoje.

- Bilo je i vrijeme da se Big Brother vrati nazad u Hrvatsku. RTL je odlučio žestoko investirati u hrvatsku produkciju u Zagrebu, gdje se upravo sada gradi Big Brother kuća koja će ugostiti novu selekciju Big Brother kandidata u najnovijoj sezoni - rekao je izvršni i kreativni producent nove sezone Big Brothera, Jan Štedul.

Prije devet godina, kada je Big Brother 'stigao' u Hrvatsku, pobjednik prve sezone bio je Saša Tkalčević koji je kući odnio milijun kuna, a kroz četiri sezone, koliko se bio zadržao u Hrvatskoj (jer je petu sezonu 'preletio' do Tajlanda), kroz najpoznatiju kuću prošlo je 64 stanara koji su u Kući proveli sveukupno 423 dana, te zaradili skoro četiri i pol milijuna kuna od kojih je dio otišao i u dobrotvorne svrhe.

Kako je kod Big Brothera baš sve neočekivano, i ova sezona donijet će sve ono o čemu gledatelji nisu ni sanjali, a zabave, smijeha, intriga, svađa i ljubavi zasigurno neće nedostajati.

- Ova verzija Big Brothera bit će nešto potpuno novo, drugačije, ali će se na jedan način vratiti prvim danima, onim najuspješnijim i najgledanijim formatima kada se sadržaj radio isključivo radi želje i radi volje gledatelja. Bit će različitih ideja u konceptu prikazivanja sadržaja i u samom odabiru kandidata. A novitete ćemo raditi u nekim zanimljivim tjednim zadacima, dnevnim zadacima i drugim vidovima sadržaja koje mislimo prikazati - otkrio je Štedul.

Gradnja kuće samo što nije gotova.

- Završili smo kompletni građevinski dio i sve 'prljave' poslove pa se sada bavimo nešto ljepšim stvarima, dizajnom interijera, taj dizajn na žalost još nećemo otkriti, to je velika tajna i sve do prve uvodne epizode gledatelji će morati malo pričekati, ali tad će imati priliku vidjeti kuću u punom sjaju - rekao je Štedul.

Big Brother kuća prostirat će se na tisuću kvadrata, dok će svaki pokret stanara budno pratiti 50 kamera i isto toliko mikrofona. Još kada uz to znate da će stanari biti na dobro znanom terenu, jedino što se može zaključiti jest da je doma najljepše. Pa zato se i vratio kući. Već ovog proljeća samo na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 21:53