IMA SVOJE RAZLOGE

Frano Kekez otkrio zašto se nije vratio u MasterChef: ‘Poziv sam dobio, ali...‘

Otkrio je i tko je po njegovu mišljenju bio najbolji u ovoj epizodi MasterChefa

Frano Kekez

 Nova Tv

Nakon što su se u MasteChef kuhinju ovog tjedna vratili natjecatelji koji su ranije ispali, a što je među ostalim kandidatima izazvalo podijeljene osjećaje, gledatelji su odmah uočili da među njima nema Frane Kekeza.

Na to su posebno reagirali njegovi brojni dalmatinski poklonici, ali i oni širom zemlje.

Društvene mreže su zapljusnula pitanja o tome zašto se među povratnicima nije našao i osebujni 33-godišnji učitelj matematike iz Hrvaca, no nije manjkalo ni onih koji su upravo takav potez ponovno hvalili, ističući Franu kao jedinog koji u showu nije bio kalkulant i koji, očito, upravo zbog toga sebe više nije vidio ondje.

image

Frano Kekez

Nova Tv

Uostalom, sam je sabotirao svoje jelo i tako ispao iz natjecanja, čime je rekao sve što je želio reći.

Ipak, da ne bi sve ostalo samo na pretpostavkama, Slobodna Dalmacija otkrila je da je bio pozvan da se vrati u show, i to svega nekoliko dana po povratku kući. No, odbio je.

- Snimanje povratničke epizode se odvijalo tjedan dana prije početka školske godine, a produkcija mi nije mogla garantirati da ću nakon jednog ili dva dana snimanja moći napustiti set, kako bih mogao početi predavati na nastavi. Ja jesam tražio posao u ozbiljnoj kuhinji no nisam ga dobio, a nemam namjeru spoticati se o suđe i noge na mjestima na kojima se samo gleda kako iskoristiti vrijednog čovjeka. Budimo realni, u ugostiteljstvu su uglavnom takva mjesta upražnjena i za takva se traži čovjek više - rekao je Kekez za Slobodnu Dalmaciju.

image

Frano Kekez

Nova Tv

Pogledao je reprizu epizode u kojoj su se bivše kolege vratile na set.

- Nekako je termin baš u vrijeme kad se mi na selu sastanemo unatoč koroni. Svi smo cijepljeni ili se cijepimo - rekao je.

Otkrio je i tko je po njegovu mišljenju bio najbolji u ovoj epizodi.

- Jedna jako posebna i rijetka osoba, Marko Krznarić. Osoba koja ni po čemu nije dio prosjeka. Posebno impresionira kad on Vanju Agića zove sine, onda to nisu prazne riječi, vjerujte mi - otkriva.

image

Frano Kekez

Nova Tv

Smatra li da je učinio dobar potez što je izašao iz showa?

- Na ovo pitanje bih htio odgovoriti tako da se zahvalim ravnatelju OŠ Aržano, Frani Bilić-Prciću, na ukazanom povjerenju. Obim posla u školi je velik, ali zadovoljstvo u učenju djece i suradnji s kolegama u toj sredini čini ga lakim - zahvalio se Kekez.

image

Masterchef

Nova Tv

Na pitanje tko će pobijediti u završnici, rekao je sljedeće: - Nemam mišljenje o tome... Što vi mislite?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. srpanj 2022 14:56