MARKO I MURA

Frcaju iskrice kod novog para: ‘Bilo je intimnosti, malo smo se mazili, ali brzo smo zaspali od umora‘

Mura je otkrila da se Marko svidio njezinim najbližima - majci i bratu, a i Marko je komentirao da su je svi njegovi hvalili

Marko i Mura

 Rtl/

Prvo zajedničko jutro pokazat će kako su se dva nova para snašla u nesvakidašnjoj situaciji i je li njihov odnos nakon prve bračne noći postao intimniji.

„Pa možemo reći da je bilo zanimljivo, palo je malo intimnosti, malo smo se mazili, ali brzo smo zaspali od umora“, otkrio je Marko, a Mura dodala da je spavala kao beba. „Bilo mi je baš lijepo“, nastavila je, a Marko objasnio da među njima postoji kemija. „Oboje smo iskreno ušli u ovo tako da mogu reći da smo razvili neke početničke osjećaje“, rekao je.

image

Marko i Mura

Rtl/

Kod Josipa i Karmen situacija je mirna, a ona je primijetila kako je danas među njima potpuno drugačija energija, puno mirnija nego jučer. Pa dok se Karmen opušta kod bazena, Josip je odlučio malo vježbati. „Obožavam jutarnji trening jer i te malo negativne energije što imam - izbacim ujutro“, objasnio je.

image

Josip vježba

Rtl/

Mura je skuhala kavu i ona i njezin suprug prepričavali su dojmove sa svadbe. Mura je otkrila da se Marko svidio njezinim najbližima - majci i bratu, a i Marko je komentirao da su je svi njegovi hvalili. „Najviše me osvojila i privukla tom svojom iskrenošću i nježnošću, baš je smiren tip cure“, rekao je Marko, a potom su razgovarali o medenome mjesecu.

Karmen je Josipu zahvalila što je ujutro skuhao kavu i otkrila da su se sinoć dogovorili oko nekih stvari, primjerice, da će kuhati kavu onaj tko se prvi probudi. „Jako sam pažljiv prema ženama i veliki sam džentlmen i svaka žena koja je bila sa mnom, pogotovo ako je volim, dat ću joj srce i dušu, kava nije nikakav problem“, rekao je Josip, a potom su prepričavali događaje sa svadbe i komentirali kamo će na medeni mjesec.

image

Karmen se sunča

Rtl/

Pred mladencima su zanimljivi dani kao stvoreni za produbljivanje njihova odnosa, a kako će početi bračno putovanje najnovijeg para koji se priprema za vjenčanje - ne propustite pogledati večeras u 21.15 na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. svibanj 2024 21:40