NOVA SEZONA

Gledatelji iznenađeni djevojkama iz showa ‘Gospodin Savršeni‘: ‘Što je ovo, Hana s AliExpressa?!‘

Počela je treća sezona popularnog RTL-ova showa ‘Gospodin Savršeni‘, kojeg je utjelovio mladi znanstvenik Toni Šćulac

Gospodin Savršeni i komentari

 Facebook/RTL

Počela je treća sezona popularnog RTL-ova showa 'Gospodin Savršeni' u kojoj se gledateljima predstavio zgodni neženja, inače znanstvenik i profesor fizike na fakultetu, Toni Šćulac, kao i 20 prekrasnih djevojaka. No ljubavna reality avantura odmah je završila za tri - Ana-Mariju Grdić, Nikolinu Dianežević i Nikolinu Hajtek.

"Znam da neki imaju predrasude prema znanstvenicima ili prema traženju ljubavi u realityju, ali ja sam samo jedan običan momak koji se iskreno nada da će na kraju ovog svega pronaći ljubav. Prepustit ću se, ulazim u ovo otvorenog srca, znam što želim i nadam se da i cure dolaze iz istih razloga“, priznao je Toni na samom početku, a onda je krenulo njegovo upoznavanje s 20 potencijalnih 'gospođica savršenih'.

image

Počela je nova sezona showa 'Gospodin Savršeni'

Rtl

Prva djevojka koju je ugledao na crvenom tepihu bila je Ela Sučić, a Toni nije mogao sakriti svoje uzbuđenje: "U sebi sam pomislio - koji sam ja sretnik, to je bila ona zadnja potvrda da je ovo u što se upuštam stvarno wow!“ S druge strane, Eli se također svidjelo ono što vidi: "Dat ću mu vremena da se dokaže i opravda svoju titulu, ali za sada sam zadovoljna onime što vidim.“

Iduća je stigla Stankica Stojanović, a Toni nije mogao sakriti sreću: "Predivna plavuša, samopouzdana, hoda prema meni na crvenom tepihu i ja sam oduševljen, bez teksta.“ Sljedeća djevojka na upoznavanju bila je Kristina Tadić, koja je Tonija osvojila opuštenim pristupom, a u show je ušla spontano i bez planova.

Potom su se Gospodinu predstavile Dorotea Živolić, Ana-Marija Grdić i Dijana Živković koja je osvojila i prvu ružu nove sezone! "Kad sam ugledao Dianu u onoj prekrasnoj žutoj haljini, odavala je dojam Pepeljuge, kao da je izašla iz kočije i sad čeka svog princa“, komentirao je Toni pa Dijani poklonio prvu crvenu ružu jer mu je iskreno priznala kako 563 dana nije bila na spoju!

image

Gospodin Savršeni

Rtl

Dijana se svidjela i gledateljima, koji su imali mnoštvo komplimenata na njezin račun.

"Cura je slatka, jako simpatična, prirodna i, ljudi moji, normalna. Konačno" - glasio je jedan od komentara na društvenim mrežama.

"I moj favorit je ta cura" - složio se drugi.

image

Komentari na prvu emisiju Gospodina Savršenog

Facebook

Jedan se pak našalio: "Mislim da bi joj Toni mogao otpjevati bećarac: 'Mala moja, dajem ti na znanje, sila masi daje ubrzanje'."

image

Komentari na prvu emisiju Gospodina Savršenog

Facebook

Iduće su stigle Janet Majdandžić, Matea Laštro, Nikolina Dianežević i Maria Horvat, a Toni je ostao ugodno iznenađen svim djevojkama koje je dotad upoznao: "Definitivno nisam očekivao toliko lijepih cura, ali ne samo lijepih nego i da će me toliko očarati svojim pričama i da će se već na prvom upoznavanju roditi toliko kemije.“

A onda je na set stigla atraktivna Olivera Matijević te svojim nastupom u potpunosti zbunila Gospodina Savršenog. "Dolazi novi auto, iz njega izlazi djevojka u glamuroznoj haljini, prekrasni psić i još jedna djevojka (asistentica) i meni apsolutno ništa nije bilo jasno“, kazao je Toni, a Olivera mu je jasno dala do znanja: "Diva je stigla po svog Savršenog!“

Olivera se nije baš svidjela gledateljima, koji su svoje nezadovoljstvo izrazili i na društvenim mrežama. Neki su je čak usporedili s Hanom Rodić iz prethodne sezone showa, a zaključili su da ne može parirati Hani. "Hana s AliExpressa" - komentirao je jedan gledatelj.

image

Komentari na emisiju 'Gospodin Savršeni'

Facebook

"Kako je ona prošla dalje kod Tonija? Pa to uopće nije realistično. Nju je emisija gurnula unutra da trolla druge i promovira se, vidi se iz helikoptera" - komentirao je jedan gledatelj, a jedna se gledateljica našalila: "Da ne bi on pao na asistenticu..."

image

Komentari na emisiju 'Gospodin Savršeni'

Facebook

"Sve cure su ljepše i zgodnije od dive s asistenticom" - zaključila je druga gledateljica, dok su neki njihovo upoznavanje komentirali riječima 'teško susramlje'.

image

Komentari na emisiju 'Gospodin Savršeni'

Facebook

Crvenim tepihom zatim se prošetala Karolina Ljiljak, pa Nikolina Hajtek, Bruna Matić, Danijela Novaković te Amra Salihćehajić. Onda je upoznao i posljednje natjecateljice - Josipu Lauš, Tanju Štrbac, Tamaru Mijatović i Polinu Horbachovu.

image

Gospodin Savršeni

Rtl
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. srpanj 2022 00:45