PLES SA ZVIJEZDAMA

Glumica Daria Lorenci Flatz oduševila fenomenalnim tangom: ‘Ovo je za supruga, on me zaveo tim plesom‘

Izvrsnu koreografiju Darije i Ivana pratili su jednako dobri komentari žirija, a po prvi put u emisiji pale su i dvije ‘desetke‘

Daria Lorenci

 Nova Tv/

U "Noći izazova", što je bila tema posljednje emisije popularnog showa Nove TV "Ples sa zvijezdama", posebno je zablistala glumica Daria Lorenci Flatz sa svojim mentorom Ivanom Jarnecom, kojima je pobjednik prošlogodišnje sezone Pedro Soltz kao izazov odredio tango.

Tim povodom svestrana je glumica otkrila kako ju je suprug Emil osvojio upravo tangom, odnosno zaveo je odlazeći s njom na tečaj tog strastvenog latino plesa. Isto ako, napomenula je i kako svoj omiljeni ples nije plesala 15 godina. Izvrsnu koreografiju pratili su jednako dobri komentari žirija, a prvi put u emisiji pale su i dvije ‘desetke‘.

"Želim nešto napomenuti, stalno pričamo o tim ramenima i moram spomenuti da ti imaš toliko dobro to izgrađeno. Ako ćemo cjepidlačiti možeš samo malo produžiti nogu, ali cijeli tango je bio ‘ja ljubim‘!", istaknuo je Igor.

"Meni se zbilja svidio tvoj tango! Prvo tvoj okvir koji je od početka pa do kraja bio dobar... Cijelo vrijeme si bila u poziciji tanga u kojoj trebaš biti, malo sam zažmirio na onim dijelovima gdje si se spuštala dolje. Fantastično!", poručio je Marko.

"Ja mislim da je ova izvedba jako, jako točno izvedena. Imala si sve, čisto si sve radila, pokrete si radila do kraja. Ipak se isplatilo s Emilom ići na tečaj", istaknula je Larisa.

Franka je pak pohvalila Darijinu fenomenalnu glumačku izvedbu, istaknuvši kako je sve sjelo na svoje mjesto.

Za strastveni tango osvojili su 37 bodova žirija, a svoj je ples Daria posvetila suprugu, dok je pjesmu "Ja ljubim", koja je svirala kao podloga, Ivan posvetio pokojnom djedu koji ju je obožavao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 17:09