SUZE I RAZOČARANJE

GOSPODIN SAVRŠENI DONIO VELIKU ODLUKU Nakon strastvenog poljupca dvije djevojke idu dalje: 'Nisam mislila da je moguće u showu razviti takve emocije'

 
 RTL

Nakon što je proveo prekrasan dan s Nušom, dobio korisne savjete od Gorana Jurenca te iskreno razgovarao s Mihaelom i Nikolinom, Mijo je donio veliku odluku.

Polufinalna večer druge sezone popularnog RTL-ova reality showa 'Gospodin Savršeni' protekla je vrlo napeto jer se Mijo približava finalnoj odluci. Za početak, odveo je Nušu na romantični spoj nasamo gdje su imali priliku razgovarati o ozbiljnim temama i prethodnim vezama. Potom ju je Mijo iznenadio plesom i privatnim koncertom grupe Pravila igre, a spoj je završio strastvenim poljupcem.

- Kad sam blizu njega, osjećam neku privlačnost između nas i nadam se da to nije samo s moje strane. Nikada nisam srela nekoga s kim imam toliko toga zajedničkog. Mislim da bi on mogao biti taj za mene, ali ne znam jesam li ja ona za njega - priznala je iskreno Nuša koja je vjerovala u svoj ostanak u showu.

RTL
Mijo i Nuša

Nakon što se vratila sa spoja, u vili su je dočekale Mihaela i Nikolina koje su pokušale sakriti svoju ljubomoru pa su se našalile kako su već Nuši spakirale kofere za polazak.

Prije same ceremonije ruža Mijo je odlučio potražiti pomoć i savjet od Gospodina Savršenog iz prve sezone - Gorana Jurenca!

RTL
Goran Jurenec

- Bio sam u toj situaciji i želim mu pomoći koliko god mogu. Jako je teško jer su emocije u pitanju, ali važno je da stojiš iza svoje odluke. Nadam se da ćeš isprve donijeti pravu odluku, a ne kao ja - kazao mu je iskreno Goran, a Mijo mu je priznao da svaka djevojka ima svoje kvalitete.

- Nikad nisam mislio da je moguće razviti podjednake emocije prema svima trima - otkrio je Gospodin Savršeni koji se prepustio osjećajima i nada se da ga oni neće prevariti.

RTL
Nuša, Mihaela i Nikolina

Na koktel partiju Mijo je još jednom razgovarao sa svim djevojkama, a Mihaela je priznala:

- Nisam mislila da je moguće u showu razviti takve emocije i na kraju, eto me u polufinalu! Mislim da smo sve zaljubljene, svima nam se sviđa Mijo. U glavi sam već u finalu i ne znam kako ću podnijeti ako ne budem ja ta…

Nuša je bila sigurna u svoju ružu zbog njihova zadnjeg spoja, ali Nikolini su se osjećaju pomiješali i bila je u strahu zbog mogućeg odlaska.

RTL
Nikolina, Mihaela i Nuša

- Zanemario si me od našeg zadnjeg spoja pa ne znam što me čeka večeras - rekla mu je Nikolina.

Na ceremoniji Nuša je dobila prvu ružu, druga je pripala Mihaeli i tako je Nikolina ostala bez svog Gospodina Savršenog.

RTL
Nikolina i Mijo

- Stvarno si predivna osoba i mislim da zaslužuješ najbolje i da ćeš to pronaći izvan ovog showa - rekao joj je Mijo, a Nikolina je zaključila:

- Glavu, gore, idemo doma. Znam koliko vrijedim i mislim da to samo Mijo može požaliti, a ne ja. Hvala lijepo i doviđenja!

Mihaela i Nuša tako ulaze u finale showa 'Gospodin Savršeni', a koga će Mijino srce odabrati, pogledajte u četvrtak u 20 sati na RTL-u!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:41