NAPETO FINALE

Gospodin Savršeni izabrao lijepu Banjalučanku Stankicu: ‘Zaljubljen sam preko ušiju‘

Karolina to nije očekivala, ali mu je zahvalila na svemu pa rekla: ‘Nemoj misliti na mene, ja ću biti dobro…, ali i ti‘

Gospodin Savršeni

 RTL

U finalu je Toni organizirao posljednje spojeve, prvo sa Stankicom, a onda s Karolinom. Za Stankicu je pripremio zadatak u kojemu su radili kintsugi, japansko umijeće popravljanja razbijene keramike koja se ponovno spaja, odnosno Toni se referirao na pukotine koje je osjetio između njega i Stankice na jednom od posljednjih koktel partyja. "Lijepo je osjećati se ranjivo kad pored sebe imate partnera koji itekako zna da vam nekako zacijeli sve to", prisjetila se Stankica situacije kad je plakala pred Tonijem. On smatra da Stankica iz njega izvlači samo najbolje, što u dosadašnjim vezama nije iskusio. "To mi je nešto novo i jako mi se sviđa", zaključio je i darovao joj zalijepljeni tanjur.

Karolina je bila zabrinuta da bi njezina suzdržanost u dodirima s Tonijem mogla na kraju biti presudna i žao joj je što se ne zna samo prepustiti. "Mislim da sam tek sad shvatila što je meni trebalo i mislim da bi Toni mogao biti apsolutno to", rekla je.

Toni je Stankicu odveo da mu odabere outfit za premijeru njihova filma. "Uvijek je bilo iskrica i fizičke privlačnosti među nama, ali sam u jednom trenutku shvatio da je ne mogu izbaciti iz glave; mislim na nju, fali mi, želim je zagrliti i onda smo napravili taj klik i dignuli naš odnos na višu razinu", rekao je Toni, kojega je zanimalo ima li nešto što bi sad promijenila da može, no Stankica mu je priznala da ne žali niti za jednim trenutkom.

image

Stankica

RTL

"Stankica je savršena žena i što je više upoznajem, sigurniji sam u to", rekao je Toni, a potom su prvi put gledali snimljene kadrove u kojima su oni glavni glumci. "Osim tog fizičkog dijela, gdje je apsolutno lijep, zgodan, šarmer, pametan…, osjećam se nekako sigurno. I to kad vratiš tu neku djevojčicu, tu senzualnost, što svaka žena treba imati i svaka to ima u sebi, ali to pokaže pored određene osobe", rekla je Stankica, a Toni dodao kako je u njihovu odnosu najveća prekretnica bilo kad su dobili vrijeme bez kamera. "Od onda mi možemo pričati, a da nas nitko ne razumije", rekao je Toni dok je Stankica i dalje bila svjesna kako sutra njihov odnos ipak može završiti.

Došao je red i na Karolinin posljednji spoj. Toni je za nju pripremio crtanje po platnu, a crtež je trebao predstavljati njihov odnos. "Od samih početka se vrlo lako izoliramo u taj naš neki svijet i onda nam ide ležerno, prirodno… Kraj nje mogu probuditi dječaka u sebi, a s druge strane, mogu biti i muškarac. Sve se to nekako isprepleće i super mi je što je cijela opuštena u tome, kao da smo već godinama zajedno", rekao je Toni. Razgovarali su o prevari, a Tonija je zanimalo bi li ona ikad oprostila prevaru.

Karolina nikad nije bila u pravoj vezi pa ne zna je li je neki dečko prevario, ali drži se one "nikad ne reci nikad" te bi oprostila prevaru jer smatra da se svima može dogoditi. Toniju se to Karolinino razmišljanje nije svidjelo: "Došlo je do potpuno različitih mišljenja jer sam prvi put počeo povezivati ovo sve što se događa s Karolinom. Ona misli da neki ljudi mogu razdvojiti fizički i emotivni dio i da bi oprostila fizičku prevaru. Ja sam tip osobe koji nikako ne može razdvojiti fizički i emotivni dio i upravo mi je zato nemoguće zamisliti da nekome oprostim prevaru".

image

Karolina

RTL

Nakon što su nacrtali svaki lijepi zajednički trenutak, Karolina je simbolično uzela crnu boju i sve precrtala jer ga je Toni nekim svojim postupkom pokvario. Karolina najviše zamjera Toniju gledanje filma s Amrom, a Toniju se nije svidjelo to što se stalno vraćaju na ono što je mislio da su riješili. "Postoje dvije opcije; prva je da nije prešla preko toga, a druga je da je prešla, ali će to još dugo spominjati. Ne bih volio u budućnosti, ako budemo imali neke probleme koje smo riješili, da se to stalno vraća", komentirao je Toni. "Ne bojim se previše slomljenog srca jer mu ga još nisam sto posto dala, nego se bojim da ću se pitati zašto ja nisam ta, ako i ti osjećaš isto što i ja", rekla je Karolina.

Karolina je željela znati smeta li Toniju nešto u vezi nje, zamjera li joj što, a on je ponovio kako bi volio da ostave iza sebe probleme koje su riješili, a nema osjećaj da je tako jer se ona stalno vraća na tu temu. "Ako će to odrediti da ja možda nisam ta, da sam prehladna za njega, da mu možda nisam dovoljno dokazala, bit će mi žao i grist ću se dugo vremena, ali napravila sam to što sam napravila", iskreno je rekla Karolina, a Toni joj je priznao da se zaljubio u nju. Za kraj je pripremio gledanje isječaka njihova upoznavanja, a i sjetio se da mu je Karolina jednom prilikom ispričala kako najviše voli marmeladu koju pravi njezina baka pa joj je Toni to i donio.

"Time je baš ušao u moje srce", rekla je Karolina koja je bila dirnuta njegovom pažnjom. "U muškarcu sam tražila dobrotu i da vidim da je on prema meni dobar i iskren i u Toniju to vidim od prvog dana", rekla je Karolina, a potom su pričali o tome kako zamišljaju zajednički život. "Otpočetka mi nije problem zamisliti Karolinu pored sebe i već neko vrijeme u mojoj se glavi stvaraju planovi u kojima je Karolina jako bitna uloga", rekao je Toni koji je jako nježan i strpljiv s Karolinom jer se vidi da se ona ne može u potpunosti prepustiti osjećajima zbog neprirodne situacije u kojoj se nalaze. Kad se vratila u vilu, Karolina je Stankici prepričavala spoj, a nju je jako dirnulo to što se Toni sjetio i donio marmeladu od Karolinine bake.

Novi je dan i u posjet u vilu došle su Tonijeva mama i sestra zato što se Toni nadao da će mu one pomoći u odluci. Tonijeva je majka prvo zamolila Stankicu da popričaju. "Vidi se da žena zna što želi u životu, izgrađena je kao osoba i to mi se sviđa - zna se s njom na čemu si", rekla je Tonijeva mama koju je najviše zanimalo je li zaljubljena u Tonija, a Stankica je bez zadrške otkrila da je.

Nakon razgovora sa Stankicom došao je red i na Karolinu. Tonijeva mama smatra da je Stankica odlučnija, a da za Karolinu nije sigurna iako je uspjela iz nje izvući priznanje da se zaljubila u Tonija. "Ne bih znala kako to definirati, ali emocije su tu", prvo je rekla Karolina da bi naposljetku priznala kako je zaljubljena. Na kraju su Toni, njegova mama i sestra popričali o njihovim dojmovima. Mama je oduševljena s obje djevojke, ali je Tonija najviše iznenadila njezina izjava da se Karolina zaljubila. "To sam trebao čuti! I znao sam to nekako u dubini, ali nije isto dok ti to netko ne kaže", komentirao je Toni i dodao: "Pao mi je veliki kamen sa srca i sad je naša priča zaokružena i konačno sam dobio ono što cijelo vrijeme tražim". Iako se mami sviđaju obje, rekla je: "Tonija vidim uz Stankicu".

image

Toni i Stankica

RTL

Djevojke su došle na lokaciju na kojoj će Toni dati posljednju ružu svojoj odabranici, a Karolina je prva koračala prema Toniju. "Emocije su tu i prekrasne su i potpuno su nenadane, nisam mislila da ću uopće doći do toga i mislim da on to zna", rekla je Karolina koja je bila prilično sigurna u njihove osjećaje pa je očekivala da će odluka pasti na nju. Toni joj je naglasio da je njihova priča bila bajkovita te da će cijeli život pamtiti to što su doživjeli da bi potom rekao: "Ali sad moram biti iskren i moram ti reći da moje srce pripada drugoj". Karolina to nije očekivala, ali mu je zahvalila na svemu, što je puno naučila uz njega te dodala: "Drago mi je što sam našla dobru osobu koja razumije i koja mi je dala potporu da mogu sebe još više upoznati. Nemoj misliti na mene, ja ću biti dobro…, ali i ti".

Došla je Stankica misleći: "Srce mi govori da nije kraj", dok je Toni oduševljeno rekao: "Cijela ova naša priča je od samog početka u mojim očima bila savršena i ništa ne bih promijenio. Ti si savršena žena u koju sam se zaljubio do ušiju i bez koje više jednostavno ne mogu zamisliti život! Moje srce pripada tebi i naša priča počinje sad. Ovo je više od onoga po što sam došao i ja sam najsretniji čovjek", rekao je Toni, zadnji put dao Stankici ružu i strastveno su se poljubili. Pobjednica, a ujedno i odabranica srca našeg Gospodina Savršenog je Stankica: "Split, Banja Luka, gdje god! Ne sumnjam da se nećemo snaći bilo gdje, smatram da sad imam savršenu osobu pored sebe".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. srpanj 2022 04:36