ODRADILI MEDENI MJESEC

Gospodin Savršeni se ženi, pogledajte tko je odabranica njegovog srca: ‘Želim postati otac!‘

Mijo Matić je vatrogasac, kolumnist i fitness trener, a njegova odabranica je rodom iz Bosne i Hercegovine i svira flautu

Mijo Matić

 /Instagram/ Mijo Matić

Vatrogasac, osobni trener i kolumnist Mijo Matić, široj javnosti poznat kao „Gospodin Savršeni” iz druge sezone hrvatske inačice ovog realityja, zaprosio je svoju djevojku flautisticu Arianu Piknjač u ožujku. Par se odlučio na medeni mjesec prije vjenčanja, pa su otputovali u Istanbul.

Glazbenica je rodom iz Bosne i Hercegovine, a rođena je i odrasla u Sydneyu u Australiji, pa je Mijo podijelo na društvenim mrežama kako su na aerodromu morali se razdvojiti u različite redove jer Ariana nije stanovnica Europske unije.

„Kako izgleda putovat kad si ti iz EU, a žena ti iz drugih zemalja? Nema šanse da sam si mogao zamisliti ovako svoju ženu i da će nam ovako biti. Nadam se da ste uživali i dobro nasmijali, jer mi baš jesmo”, napisao je Mijo u opis videa.

„Turska vlada je birala ljude za promociju jazza i dogodilo se da je Ariana odabrana, a ja sam bio plus jedan. Svidjela im se naša ljubavna priča. Proveli smo četiri dana u Istanbulu”, kaže Mijo o putovanju za RTL.

Progovorio je o nadolazećem vjenčanju, ali nije želio odati točan datum.

"Bit će kroz dva, tri mjeseca. Bit će manje, intimnije vjenčanje s 50, 60 ljudi. Najuža obitelj, prijatelji i to je to", podijelio je. Ariana se sprema na put u Sarajevo kako bi odabrala vjenčanicu.

„Mislim da će biti svjetloplavo”, rekao je Mijo o svom odijelu koje će nositi na vjenčanju, a odabir odijela tek mu predstoji. Lokacija vjenčanja je jedan zagrebački restoran, a par je zatražio i pomoć u organizaciji vjenčanja. Glazbu su već dogovorili, imat će DJ-a, a Ariana ima glazbenu obitelj pa će i oni zasvirati na klaviru i violini.

„Bit će to više dnevna svadba, neće trajati do jutra. Odvijat će se preko dana i završiti do ponoći. Bit će intimno, najslađe", podijelio je mladoženja.

Mijo još nije svjestan događaja, možda najviše jer trenutno imaju puno planova i vlada kaos, puno je i poslovnih prilika i teško im je uspostaviti fokus. Ipak, uzbuđen je oko vjenčanja i žele to obilježiti sa svojim bližnjima. Neće otputovati na medeni mjesec nakon vjenčanja jer Ariana ima turneju u Kini u trajanju nekoliko tjedana.

"Nama je stvarno lijepo zajedno da nam ni ne treba bijeg od nečega, da nam treba medeni mjesec da se maknemo. Jako nam je lijepo i nemamo klasične norme", kaže Mijo.

Par je uspio s lakoćom uskladiti svoje obaveze kako bi provodili vrijeme zajedno.

„Moje su smjene super. Radim 24 sata pa sam tri dana slobodan ili 12 24 pa 12 48. Uvijek se možemo viđati. Ariana ima i svoj online biznis pa može s bilo koje lokacije predavati. Snima i sadržaje”, kaže bivši Gospodin savršeni. Među poslovnim planovima otkriva pokretanje seoskog turizma sljedeće godine.

Osim posla i ljubavi, Mijo se vidi i u ulozi oca.

„Naravno, ali ne sad. Dok ove neke stvari prođu jer puno toga nam se odvija. Ajmo reći, radimo pripremu kroz dvije, tri godine da nam se to dogodi. No opet ne možeš planirati jer ti život donese neplanirano neke stvari. Naravno, razgovaramo stalno o tome. Zato i gradimo sve ovo, koristimo poslovne prilike. Želimo uživati u toj ulozi jednog dana i da možemo biti zajedno i pratiti razvoj djeteta, a ne da te nema", istaknuo je Mijo.

Podsjećamo, Mijo je javnosti poznat po sudjelovanju u RTL-ovu showu „Gospodin Savršeni” 2019. godine kada ja za svoju „gospođicu savršenu” odabrao Slovenku pjevačicu Nušu Rojs. Ljubav između njih pukla, što je samo dva dana nakon finalne epizode showa podijelila Nuša na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:20