NEUGODNA KATY

Internet bjesni jer je Katy Perry osramotila natjecateljicu ‘American Idola‘: ‘Maltretira je!‘

Crvenokosa, pomalo neobična djevojka, otvoreno je priznala da ‘i nije neka glazbenica‘

Katy Perry je svojim ponašanjem razljutila mnoge

 Screenshot

Katy Perry našla se na meti obožavatelja reality showa "Američkog idola" zbog toga kako se ponašala prema natjecateljici Sari Beth Liebe, veseloj 25-godišnjoj majci troje djece, u nedjeljnoj epizodi pjevačkog natjecanja.

image

Natjecateljica Sara

Screenshot/

Crvenokosa, pomalo neobična djevojka, otvoreno je priznala da "i nije neka glazbenica" osim u svom crkvenom zboru i na karaoke večerima.

Perry, koja joj je uputila nepristojnu primjedbu o tome što je mlada majka troje djece, glasno je dobacila: "Je li ovo tvoj san?"

- Ako ovo nije tvoj san, možda ćeš morati otići jer je puno snova iza tebe - dodala je.

image

Natjecateljica Sara

Screenshot/

Zbunjena Liebe otkrila je da se "još priprema" kako bi stala ispred Perry te kolega sudaca Lionela Richieja i Lukea Bryana, dok ju je pjevačica tjerala da počne pjevati. Liebe je prvo otpjevala pjesmu Amy Winehouse "You Know I‘m No Good" dok ju je nimalo impresionirana Perry prekinula i tvrdila da joj "treba još".

- To nije dovoljno - rekla je Perry na kraju pjesme.

- Probaj "Bennie and the Jets" - rekla je, tvrdeći da Liebe nema što izgubiti jer to "još nije njezin san".

Kako je javio NY Post, Perry ju je tada pozvala da "pokaže što njen glas može te neka dođe krajnjih granica, bez osvrtanja". Natjecateljica je poslušala njen savjet i gurnula svoj glas do krajnjih granica tijekom izvođenja klasika Eltona Johna, očito impresionirajući Katy, koja je nastavila izvikivati ​​zahtjeve tijekom druge pjesme.

image

Katy Perry

Screenshot/

Sva tri suca pljeskala su nakon njenog drugog pokušaja, iako je ona rekla da se osjećala kao da će se onesvijestiti zbog pridržavanja raznih savjeta i preporuka popularne Katy Perry.

- Osjećam se kao da je lik iz stripa upravo oživio - rekla je Perry nakon što je Sara Beth završila, a Bryan je također izrazio svoju "ljubav" prema njezinoj izvedbi.

- Gledajte, ako to nije tvoj san, nećeš otići daleko jer također poštujem sve koji prolaze kroz ta vrata i koji će položiti svoj život za ovu zlatnu kartu - dodala je Perry o drugim kandidatima koji se nadaju napredovanju u sljedeći krug konkurencije.

Naposljetku, Bryan i Perry su glasali za Liebe da prođe u sljedeći krug, dok je Richie "išao sa svojom intuicijom" i glasao protiv nje jer nije mislio da ona ozbiljno shvaća natjecanje.

image

Lionel Richie

Screenshot/

- Sara Beth, sad si u snu. Idi po svoju zlatnu kartu - Perry je rekao Liebe. Grubo ponašanje pop zvijezde prema Katy Perry je razljutilo brojne gledatelje emisije koji su se oglasili na internetu.

- Katy Perry je posramila Saru Beth svojim ponašanjem i insinuirajući da je "previše ležala na stolu" da bi imala troje djece do 25. godine. Mladu majku koja slijedi san dok odgaja svoju djecu treba podržavati, a ne ponižavati - jedna je osoba tweetala.

- Uistinu, Katy Perry je dokazala da joj nije stalo do svih žena - tvrdi jedan od komentatora.

- Stvarno mi se ne sviđa kako se Katy Perry upravo ponašala prema Sari Beth na American Idolu - napisao je jedan tviteraš.

- Uopće ne gledam ovu emisiju, no moj TV je već bio na kanalu i ono čemu sam svjedočio nije bilo u redu. Dopustili su Katy Perry da maltretira ovu ženu na nacionalnoj televiziji uživo prije nego što je uopće počela pjevati. Tako ružno - zaključio je jedan komentator na Twitteru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 10:13