EMILY ŽIVČIĆ

ISPOVIJEST STUDENTICE KOJA SE BORI ZA NAKLONOST 'GOSPODINA SAVRŠENOG' Odrasla sam u Dugoj Resi, ali više ne mogu zamisliti život u tako maloj sredini

Emily Živčić
 RTL

Emily Živčić, 24-godišnja studentica iz Duge Rese koja se u reality showu RTL televizije "Gospodin Savršeni" natječe za naklonost 27-godišnjeg Mije Matića, u razgovoru za tu televiziju otkrila je da se u emisiju prijavila na nagovor prijateljica te da je impresioniraju muškarci s čvrstim stavovima.

"Prijavila sam se na nagovor prijateljica, iako sam se već gledajući prvu sezonu showa pitala kako bih se snašla u takvom konceptu emisije. Bila sam spremna za nešto novo i nepredvidivo u životu i nimalo ne žalim za svojom odlukom", rekla je za RTL Živčić, koja u slobodno vrijeme radi kao animatorica na dječjim rođendanima te promotorica.

Emily kaže da je privlače inteligentni i ambiciozni muškarci s dobrim smislom za humor. "Moj idealan partner mora posjedovati određene manire. Ne očekujem samo da je kavalir prema meni, već i da je ljubazan i prema drugim ljudima. Impresioniraju me odlučni muškarci s čvrstim stavovima, koji su i dalje osjetljivi na potrebe drugih. Nemam neki naročit fizički tip muškarca koji me privlači i uglavnom se ne vodim izgledom kada biram partnera, ali na lijep osmijeh ili oči ne ostajem ravnodušna", pojasnila je.

Živčić je otkrila i da je u životu ne vežu mjesta, nego ljudi pa joj ne bi bilo teško zbog ljubavi se preseliti negdje drugdje. "Ne vjerujem u veze na daljinu i ne bih puno razmišljala o preseljenju ako je u pitanju pravi muškarac", dodala je.

Dugorešanka također kaže da ne vjeruje da se suprotnosti privlače. "Nisam zagovornik toga. Mislim da je važno da partneri imaju slične stavove oko bitnih stvari u životu i njeguju iste vrijednosti. Pritom ne mislim da moraju dijeliti sve interese, svatko treba vrijeme samo za sebe. U prošlim sam vezama bila prilično sklona voditi se emocijama i ignorirati partnerove loše strane. Mislim da sam naučila da se razlike i problemi koji postoje na samom početku veze obično i nastavljaju bez obzira na ljubav", rekla je.

Emily danas živi u Zagrebu gdje studira na Zdravstvenom veleučilištu. "Iako danas ne mogu zamisliti život u maloj sredini, mislim da mi je odrastanje u manjem gradu omogućilo bezbrižno djetinjstvo. Čitave sam dane provodila družeći se s prijateljima iz susjedstva uz rijeku Mrežnicu. Imam mlađu sestru i brata i najljepše me uspomene vežu upravo uz njih", pojasnila je.

Živčić kaže da joj je majka najveća podrška u životu te da je njoj prvoj javila da ulazi u "Gospodina Savršenog". Poduprle su je i prijateljice. "Imam divne prijateljice, velika su mi podrška i jedva su dočekale emitiranje showa. Iako mislim da u početku nisu vjerovale da ću se zbilja odvažiti na odlazak u show", pojasnila je.

Na pitanje kako bi ona samu sebe opisala, s obzirom da su prijateljice bile skeptične, ona odgovara: "Po prirodi sam oduvijek bila prilično impulzivna i iskrena, ali s godinama učim kako je najbitnije naći pravi način za reći ono što mislim. Trudim se uvijek razmišljati pozitivno, važno mi je da sam poštena prema svima i lojalna najbližima."

Kad ne studira, bavi se jogom. "Kada uhvatim vremena, nikada nisam pohađala neki tečaj, učila sam je uz knjige i Youtube. Idealna je za svakog bez obzira na stupanj kondicije, zahtijeva određen stupanj koncentracije i tako zaboravim na svakodnevne probleme i stres."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 06:38