Kada ste u žiriju nekog kulinarskog showa, to u pravilu znači da ćete nerijetko sa snimanja otići s mučninom u želucu. Aktivni ugljen i ostali zdravstveni pripravci, posebno u samom startu emisije, još dok u njoj sudjeluju oni manje vješti natjecatelji, neizbježni su rekviziti uglednih chefova. Uostalom, vidi im se i na licima kada su blizu trovanja, a loše ocjene samo na kraju potvrde taj dojam. No, Ivana Pažanina, člana žirija RTL-ova showa “Tri, dva, jedan - kuhaj!”, želudac zaboli više od nerviranja, nego izravno od loše spravljenog tanjura.
- Nema tu puno filozofije. I kada je jelo stvarno loše, moram ga probati. Plaćen sam da ga kušam, iako sam već puno puta rekao u emisiji kako nisam angažiran i da me truju. No, nije to ništa tako strašno i neshvatljivo. Kandid...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....