PJEVAČKI TALENT

Iz ‘Života na vagi‘ u ‘Supertalent‘, Nina Martina Korbar oduševila pjevanjem: ‘Gdje si bila do sada?‘

Mnogima je poznata iz showa ‘Život na vagi‘, a večeras je zaintrigirala svojim pjevačkim talentom i motivirajućom životnom pričom.
Nina Martina Korbar
 Nova Tv

U večerašnjoj emisiji showa "Supertalent" gledatelje i žiri posebno je oduševio nastup 28-godišnje Zagrepčanke Nine Martine Korbar izvedbom pjesme „You don't own me“ koja je ostavila četveročlani žiri bez daha. Njezin trud donio je nevjerojatne rezultate, a nakon predanog rada na sebi, napokon je došao pravi trenutak da stane na pozornicu.

Mnogima je poznata iz showa 'Život na vagi', a večeras je zaintrigirala svojim pjevačkim talentom i motivirajućom životnom pričom. Iako se nikada nije profesionalno bavila glazbom, najveći problem stvaralo joj je samopouzdanje koje ju je kočilo u odluci da se prijavi u show.

- Odlučila sam se prijaviti na "Supertalent“ ove godine jer smatram da je glazba dio mene. Zapravo sam stalno čekala pravi trenutak i sad kad sam smršavila više od 60 kilograma, to je to, otkriva Nina Martina koja tvrdi da voli pjevati otkad zna za sebe.

- Kako ti već nisi ozbiljno poznata pjevačica? Gdje si ti dosad? Zašto ti ne pjevaš? Zašto ne slušamo tvoje pjesme?, čudesno je upitala Maja te izvedbu nazvala senzacijom.

- Ja Ninu Martinu poznam već odavno prije, ona je oduvijek bila pjevačica iznimnih vokalnih mogućnosti, predivna kao osoba, vrlo inteligentna, načitana cura koja je spletom okolnosti čekala svojih pet minuta. Ja bih silno voljela da ovakav jedan vokal i potencijal dočeka svojih pet minuta slave", komentirala je Martina Tomčić.

image
Nina Martina Korbar
Nova Tv

- Ja ne znam što bih izdvojio, imaš nevjerojatan glas, samopouzdanje, uvjerenje i vidi se velika ljubav prema tome što radiš, nastup je bio briljantan, izjavio joj je Janko Popović Volarić.

- Mislim da je ovo moje vrijeme, kad prava ja dolazim na pozornicu, zaključila je samouvjereno Nina Martina prije nego je išetala na pozornicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 13:03