PROMJENA IMIDŽA

'JOŠ JEDNA PLASTIČNJAČA, MAJKO MILA, POGLEDAJ MU USNE!' Nitko ne može vjerovati što je to Ervin iz Big Brothera napravio od sebe

 Instagram

Ervin Mujaković je poslije završetka regionalnog Big Brothera većinu vremena provodio i zabavljao se s bivšim sustanarima.

No ako je suditi prema fotografiji koju je na Instagramu podijelio među zadnjima, čini se da se ovaj Sarajlija malo odlučio odmoriti od izlazaka te se posvetiti samo sebi.

Još dok je boravio u Big Brother kući nije skrivao koliko pažnje pridaje izgledu, no čini se da je sad otišao korak dalje.

Prema tamnijem tenu očito je da u solariju provodi malo više vremena, tamnija mu je i boja kose, a vidljivo je i da je povećao usnice. Njegov novi izgled šokirao je one koje ga prate na popularnoj društvvenoj mreži pa su u komentarima izrazili i svoje mišljenje. Pogledajte kakve je promjene Ervin napravio:

Instagram

'Što si to uradio od sebe', 'A mila majko, pa daj se pogledaj u ogledalo', 'Pogledaj mu usne', 'Još jedna plastičnjača', 'Ja mislila on se zaljubio u Barbaru, a zapravo želi postati Barbara', samo su neki od komentara kojima je popraćena ova fotografija.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 20:22