FABIO I INES ZARUČENI

Jurica Pađen ispao, Alen brutalno izvrijeđao Fabija: 'Odvratan si i bahat!'

 RTL

Jurica Pađen, inače omiljeni stanar BB kuće, ispao je iz utrke za glavnu nagradu! Poznati pjevač za dlaku je ispao gubitnik, budući da ga je Romano Obilinović prešišao tek za neznatni postotak.

Ines i Fabio nisu bili ni blizu ispadanja, što u prijevodu znači da će se njihovo vjenčanje vrijedno 250.000 kuna ipak dogoditi! Međutim, budućim mladencima smIješak s lica brzo je nestao nakon što su stupile javne nominacije. Gotovo svi stanari su nominirali zaljubljeni dvojac, a najbrutalniji je bio Alen koji je Fabiju sasuo sve što je imao:

- Odvratan si, bahat i imaš užasan karakter - bez dlake na jeziku govorio je Istrijan - rekao je Alen, na što je Fabio morao reagirati. Uslijedila je prepirka koju je zaustavila Rina.

RTL

Iako se činilo da će u kući doći i do drugog reality vjenčanja, na kraju se to neće dogoditi. Marina je rekla 'NE' Romanu, ali to bivšeg nogometaša nije previše shrvalo. Rekao je da to ne znači da je između njega i Marine gotovo.

- Ja se ionako ne bih ženio zbog novca - rekao je Romano.

Marini je Big Brother čak ponudio 50.000 kuna da se ne vjenča s Romanom, ali mlada Zagrepčanka je čak odbila i tu ponudu. I ne samo to, Marinu je BB direktno nominirala je se ostatku stanara izbrbljala s tom ponudom.

U ovoj emisliji nomnirani su Romano, Ines, Marina, Fabio i Alen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 03:10