MARIJAN CEROVAC

Kandidat showa ‘Ljubav je na selu‘ izgubio bitku s teškom bolesti: ‘Nažalost, zakompliciralo se...‘

Marijan Cerovac je preminuo prošlog četvrtka, potvrdio je za Story njegov prijatelj Zvonko Šantalab

Marijan Cerovac

 Screenshot/rtl/

Kandidat showa „Ljubav je na selu”, Marijan Cerovac preminuo je prošlog četvrtka u bolnici Rebro u Zagrebu. Farmer 13. sezone izgubio je bitku s leukemijom koja mu se dodatno zakomplicirala zbog koronavirusa, piše Story za koji je tužnu vijest potvrdio Marijanov prijatelj i bivši farmer Zvonko Šantalab.

„Marijan je ove godine na Tajlandu saznao da ima leukemiju. Kad sam ga nagovorio da dođe u Zagreb na liječenje, navedena dijagnoza mu je bila potvrđena i tu je ostao. Njegov sin me nazvao prošlog četvrtka i rekao: ‘Nažalost, zakompliciralo se... Osnovna bolest, korona, otkazali su mu bubrezi i unutarnji organi te je preminuo”, ispričao je Zvonko za Story.

Marijanova supruga Patty oprostila se od njega na TikToku podijelivši njegove fotografije na kojima je on bolestan, a uputila mu je emotivnu poruku na tajlandskom jeziku koja bi u prijevodu glasila: „Lijepo spavaj dobri prinče. Bit ćeš u mom srcu zauvijek.”

Slično je poručila i u opisu videa.

„Lijepo spavaj. #Dobri princ #Posljednji stadij raka #COVID19”, napisala je.

Podsjećamo, Marijan nije našao ljubav u showu „Ljubav je na selu”, ali sreću u ljubavi našao je na jednoj stranici za upoznavanje ljudi gdje je upoznao svoju Patty, odnosno Tajlanđanku Naranphat Cerovac Madarat. Detalje njihovog upoznavanja otkrio je Cerovac za RTL.

„Upoznali smo se na stranici za upoznavanje. Ja sam joj prvi napisao poruku, a ona je odgovorila s ‘Hello‘. I tu se sve otvorilo i počeli smo pričati. Ona je bila u Budimpešti. Tamo je dospjela preko radne vize, tamo je pronašla posao. Bila je u braku, razvedena je. Ja sam išao k njoj, ali prvi put me otkantala. Ali kad sam se vratio doma, ponovno me zvala i ja sam se vratio u Budimpeštu dva dana poslije. Čim je izašla i čim sam je ugledao, ja sam bio zaljubljen preko glave”, kazao je. Marijan i Patty vjenčali su se tijekom snimanja showa 2020. godine. Kuma im je bila voditeljica Anita Martinović. Nakon vjenčanja, Marijan je prodao svoju kuću u Hrvatskoj u Buzetu i preselio na Tajland.

„Patty i ja smo super. Supruga je jako zadovoljna jer sam je vratio kući. Živimo u prekrasnom tajlandskom gradu Nakhon Sawanu. U Hrvatsku se više ne vraćam. Majka mi je umrla pred par mjeseci i ja tamo više nemam nikoga. Ovdje mi je super, hrana je jako jeftina, vrijeme je predivno, a jedini je problem što je u ovo doba godine jako vruće, pa uvijek idemo negdje gdje je klimatizirano. Navečer gotovo svakoga dana padne malo kiše pa ne moram zalijevat vrt i ruže. Ovdje smo kupili kuću, automobil i dva skutera jer je u gradu puno lakše pronaći parking kada idemo u šoping”, komentirao je Marijan za istarski.hr život koji je imao sa suprugom u njezinom rodnom Tajlandu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. lipanj 2024 14:20