3,2,1 - KUHAJ!

KATASTROFALNA JELA IZNERVIRALA ŠPIČEKA I OSTATAK ŽIRIJA Prštale loše ocjene, sudionici kao da su se natjecali u kuhanju najgore večere

 RTL

Natjecatelji showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ kao da su se u srijedu navečer natjecali u izradi najlošijeg jela. I dok je kod Snježane i Željka paprika pustila previše vode, Filipa i Petra su pred žiri donijele vrlo slabo pečeno meso, a Ina i Dina nisu na kušanje donijele zgotovljen desert. Ova tri para sutra kuhaju u troboju i bore se za ostanak u showu!

Ina i Dina su zbog neravnomjerno ispečenog rib-eye odreska i manjka deserta dobile najlošije ocjene od žirija. S dvjema dvojkama ocijenili su ih Pažanin i Špiček, a Željka im je dala trojku. Po tri petice dobili su Snježana i Željko, čije su kiflice bile odlične, ali ne i pečena vratina i paprika koja se činila kao da je skuhana, a ne pečena.

Prilikom ocjenjivanja Drago i Vlado su 'polizali' tanjur Filipe i Petre, iako je žiri rekao da im meso nije bilo dovoljno pečeno. Honorata i Josip pripremili su ukusne, ali ipak malčice pretvrde ćufte te bulgur i grah salatu. S obzirom da su ova dva para imala identičan zbroj ocjena, žiri je odlučio da se u sutrašnjem troboju sa Inom, Dinom, Snježanom i Željkom bore i Filipa i Petra.

„Honorata i Josip su skuhali cjelovitije jelo, iako je bilo jednostavno. Filipa i Petra su danas lutale za pultom i pola sata pred kraj kuhanja nisu znale što će pripremiti“, objasnio je odluku glasnogovornik žirija, Tomislav Špiček.

Žiri je nekorektno ocjenjivanje suparničkih timova naljutilo više od stalnih ponavljanja istih namirnica u receptima. Željka, Ivan i Tomislav su uvjereni da, nakon 47 epizoda showa, natjecatelji mogu sastaviti kreativniji popis namirnica i recepte od puno zanimljivijih namirnica koje bi pokazale kreativnost i vještinu baratanja kulinarskim tehnikama, nego što su mljeveno meso, paprika i palenta. Također bi htjeli da natjecatelji korektno i objektivno ocijene tuđe jelo, da zaborave na kolegijalnost i dijeljenje najviših ocjena iako je jelo loše pripremljeno.

Sutra je novi dan u kojem natjecatelji ne ocjenjuju, ali bodre jedni druge jer nakon troboja jedan par odlazi kući!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 07:18