KHLOE KARDASHIAN

Kćer pokazuje, a sina skriva: Reality zvijezda odgovorila na brojne kritike fanova

Khloe Kardashian je u kolovozu s bivšim dečkom Tristanom Thompsonom dobila sina putem surogat majke

Khloe Kardashian

 Tpg/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Tpg/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Reality zvijezda Khloe Kardashian objavila je božićnu fotografiju sa svojom kćeri True i sinom kojega je do sada sakrivala od očiju javnosti.

Odjevena u glamuroznu, crvenu haljinu, Khloe je pozirala sa svojom četverogodišnjom kćeri držeći sina na boku, a pritom mu se vidio samo dio lica.

Fotografija dolazi nakon što su se ona i njezina mlađa sestra Kylie Jenner suočile s kritikama jer svoje sinove sakrivaju od očiju javnosti, dok to ne čine sa svojim kćerima.

Prošli mjesec Kylie je objavila niz fotografija na kojima se našao i njezin devetomjesečni sin kojem je rukom sakrila lice, što je naljutilo njihove obožavatelje jer se njezina kći vidjela na slici.

- Čudno je što ona strateški sakriva lice svoga sina dok uvijek prikazuje Stormi, napisala je jedna korisnica Instagrama.

image

Kylie Jenner

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

U kolovozu, nakon rođenja sina kojem još nije otkrila ime, Khloe je rekla da u potpunosti uživa biti majka dvoje djece, pa čak i u najtežim trenucima.

- Biti u mogućnosti oblikovati male ljude u stvarno nevjerojatne velike ljude je čast i dar, istaknula je.

U međuvremenu, Kylie se otvorila o svom postporođajnom iskustvu te otkrila da je prolazila kroz osjećaje tuge nakon poroda u veljači. Izjavila je da je konstantno plakala prva tri tjedna nakon poroda, no obitelj ju je zatim umirila time što je to uobičajeno i prolazno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:14