VELIKO RAZOČARANJE

Kim Kardashian u zadnjoj epizodi showa otkrila novi neuspjeh: ‘Jednostavno moram ubuduće biti bolja‘

‘Imala si Covid, 40. rođendan. Dogodilo ti se puno toga u vezi. Pa ta karantena. Ovaj pokušaj se ne računa‘, tješila ju je Khloe
Kim Kardashian
 E! Entertainment/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Kim Kardashian otkrila je da je drugi put pala ispit koji se polaže nakon prve godine prava, piše BBC.

Reality zvijezda je rezultate ispita otkrila u posljednjoj epizodi showa 'Keeping Up With The Kardashians'.

Hit TV show završio je u četvrtak nakon 14 godina emitiranja tijekom kojih je obitelj Kardashian postala globalno poznata i neizmjerno bogata.

Kim Kardashian, koja studira pravo, namjerava otvoriti vlastitu odvjetničku tvrtku. U showu kaže: 'Nisam uspjela... Jednostavno se ne smijem previše stresirati zbog toga.'

Rekla je da je malo potresena rezultatom, koji je bio 'malo lošiji' od njezinog prvog pokušaja početkom ove godine. 'Jednostavno moram ubuduće biti bolja', kazala je.

Reality zvijezda polagala je tzv. 'baby bar' ispit, odnosno 'mali pravosudni', što je jednodnevni test koji se polaže nakon prve godine studiranja. Najavila je i da će kasnije ovog mjeseca treći put pokušati položiti ispit.

Rekla je da nakon završenog studija želi otvoriti vlastitu odvjetničku tvrtku koja će se fokusirati na reformu zatvorskog sustava.

Prošle je godine reality zvijezda posjetila Bijelu kuću zajedno sa zatvorenicama koje je pomogla osloboditi. Crystal Munoz, Judith Negron i Tynice Hall izrečene su manje zatvorske kazne nakon što je Kim Kardashian lobirala kod tadašnjeg predsjednika Donalda Trumpa.

Žene su iza rešetaka završile zbog zločina povezanih s drogom i novčanim prijevarama, a sve su imale malu djecu kad su bile zatvorene. Kardashian također vodi kampanju za promjene u američkom pravosudnom sustavu, posebno u vezi nesrazmjernog broja dugotrajnih kazni izrečenih etničkim manjinama u odnosu na bijelce.

U posljednjoj epizodi popularnog showa njezina ju sestra Khloe tješi riječima: 'Imala si Covid, proslavila 40. rođendan. Dogodilo ti se puno toga u vezi. I ta sama karantena. Mislim da se ovaj pokušaj doista ne računa.'

Kardashian je u procesu razvoda od repera Kanyea Westa. Par se vjenčao prije sedam godina i ima četvero djece.

U posljednjoj epizodi emisije, Kim raspravlja o svojoj bračnoj situaciji te kaže majci Kris da sada traži 'potpunu sreću' te da je shvatila da je u nesretnom braku nakon razgovora s terapeutom.

'Radila sam tako naporno'

'Znam da samo blaženstvo nije potpuna stvarnost, ali ako ga mogu imati većinu vremena, to je sve što želim', rekla je.

'Jednostavno osjećam da sam se toliko trudila da postignem sve što sam željela, opravdala sam svoja očekivanja i postigla 10 puta više nego što sam i pomislila da je ljudski moguće, ali nemam to s kime podijeliti.'

U travnju se pridružila elitnom klubu superbogataša postavši milijarderkom. Njezino bogatstvo doseglo je milijardu dolara zahvaljujući poslovima s kozmetikom i odjećom, kao i prihodima od TV-a i raznih drugih investicija.

Gledatelji će obitelj sljedeći put vidjeti u dvodijelnom specijalu 'Keeping Up With The Kardashians', koji će se emitirati u SAD-u kasnije ovog mjeseca. Također su potpisali globalni ugovor za nove emisije sa streaming servisom Hulu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 09:57