PROBLEMATIČNE STEPENICE

Kim Kardashian urnebesno skakutala zbog preuske haljine: ‘Nosit ću bilo što, briga me koliko je neudobno‘

Haljina joj je bila toliko uska da se morala uhvatiti za ogradu i skakutati po stubama dok je pritom nosila visoke potpetice

Kim Kardashian imala je problema s uskom haljinom

 Instagram/Kim Kardashian

Reality zvijezda Kim Kardashian podijelila je na svom Instagram profilu snimku na kojoj je morala skakutati uz stepenice jer je njena haljina s korzetom bila toliko uska da nije mogla hodati.

Kim (41) je za Dolce & Gabbana after party na Tjednu mode u Milanu, odjenula srebrnu Dolce & Gabbana haljinu s korzetom na vezanje, dok je svoju platinasto plavu kosu stilizirala u punđu u stilu 50-ih.

No haljina joj je bila toliko uska da se Kim morala uhvatiti za ogradu i skakutati po stubama dok je pritom nosila visoke srebrne potpetice.

Reality zvijezda, koja je u samo tri tjedna izgubila gotovo osam kilograma kako bi stala u haljinu koju je nekada nosila holivudska ikona Marilyn Monroe na Met Gali u svibnju, pokazala je i sada svoju vitku figuru.

image

Kim Kardashian

Angela Weiss/Afp

Nedugo nakon gubitka kilograma našla se na meti kritika korisnika društvenih mreža koji su njen brzi proces mršavljenja vidjeli kao opasnu poruku mladim djevojkama i ženama koje je prate.

Kim je zatim za Vogue odgovorila na negativne kritike te naglasila kako se nije izgladnjivala, već se samo držala strogog režima prehrane.

- Dva puta dnevno bih nosila odijelo za saunu, trčala na traci za trčanje, potpuno sam izbacila sav šećer i sve ugljikohidrate te jela samo čisto povrće i proteine, objasnila je.

U travnju je u emisiji Ellen DeGeneres objasnila da bi ‘doslovno nosila‘ bilo što, ponosno izjavivši kako je uopće nije briga koliko je nešto neudobno niti koliko bi dugo to morala nositi.

- Ako moram nositi pelenu i ne ići na WC - nije me briga što to moram učiniti, dodala je.

Nakon što se pojavila na ranije spomenutoj Dolce & Gabbana proslavi, osnivačica popularne marke Skims još je jednom pokazala i da se zna našaliti na vlastiti račun pa je u videu sa šaljivom glazbom ovjekovječila svoje napore da uđe u SUV vozilo koje ju je čekalo. Ponovno joj je trebala pomoć da sjedne straga te je morala skakati kako bi ušla u auto.

Kim nije mogla sjediti i djelovalo je kao da stražnje sjedalo koristi kao svojevrsnu dasku za odmor, koju su koristile filmske zvijezde kako ne bi prljale svoje kostime za vrijeme pauze.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 17:49