MASKED SINGER

Kolinda, Jadranka Kosor ili možda Severina? Maska Kraljice zaintrigirala je čitavu Hrvatsku

Ella Dvornik pak tvrdi da se iza maske Kraljice krije njezina majka Danijela Dvornik

Kraljica iz Masked Singera

 Vedran Peteh/cropix/Cropix

U drugoj epizodi megaspektakla ‘Masked Singer‘ mnogobrojne gledatelje zabavili su fantastični nastupi novih čarobnih šest maski Jurja Zigmana.

Osim Paste i Četkice, ispod kojih su se krila sjajna braća i olimpijski pobjednici, veslači Martin i Valent Sinković, bili su tu još Pantera, Joker, Vrtni patuljak, Tovar i Kraljica.

A upravo je ova posljednja maska izazvala najviše divljenja Antonije Blaće, Nives Celzijus, Borka Perića i Saše Lozara te gledatelja u studiju. U maniri prave vladarice, s krunom na glavi, nevjerojatnom zlatno-crvenom haljinom s brojnim detaljima, draguljima i biserima, i na ogromnom prijestolju, Kraljica je mašući ‘‘svom narodu‘‘ stigla na pozornicu uz ogroman pljesak publike i panelista koji su, iz poštovanja, na poziv voditeljice Nikoline Pišek – ustali!

image

Nikolina Pišek i Kraljica iz showa Masked Singer

Vedran Peteh/cropix/

Za svoju prvu pjesmu poznata osoba skrivena ispod nje odabrala je narodnu ‘‘Mamice su štrukle pekli‘‘, uz pratnju plesača u narodnim nošnjama. Kraljica je čitav nastup sjedila na svom prijestolju te tek pogledom prolazila po studiju, no činilo se da se izvrsno zabavlja dok su sve oči bile uperene samo u nju.

image

Kraljica iz showa Masked Singer

Vedran Peteh/cropix/

‘‘Ja ne vjerujem. Oduševljen sam ovom maskom, fantastična je, nastup odličan, glas božanstven, anđeoski, Vaše visočanstvo‘‘, bez teksta je bio Borko, prilično siguran da je ispod nje bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, a s njim se u svemu složila i Antonija.

I Nives je odlučila ostati ‘‘u političkim vodama‘‘ pa otkrila kako ju je glas podsjetio na bivšu premijerku Jadranku Kosor, dok je Saša bio uvjeren da je ispod maske poznata spisateljica za djecu Sanja Pilić.

‘‘Bila sam na tragu Kolinde, ali ovakav impozantan kostim može iznijeti samo prava kraljica. Netko koga ja vidim s tim malo odrešitijim glasom i tom autoritativnošću je Jadranka Kosor‘‘, poručila je Nives.

image

Žiri Masked Singera

Maja Bota/

A baš kao što ni panelisti nisu mogli skinuti pogled s Kraljice dok je nastupala na grandioznoj pozornici, upravo je ova maska najviše zaintrigirala i mnogobrojne gledatelje koji od subote na društvenim mrežama ne prestaju debatirati o tome tko se krije ispod nje.

Osim već spomenutih imena panelista, među potencijalnim su se kandidatkinjama našle i Bojana Gregorić Vejzović, Anđa Marić, Zdenka Kovačićek, Mario Petreković, Josipa Lisac, pa čak i Severina!

A čitav je Kraljičin nastup sjedeći u studiju iz prve ruke mogla doživjeti i Ella Dvornik, Tintilinić iz prošle sezone, koja je ostala u čudu kad ju je glas neodoljivo podsjetio na – mamu Danijelu!

‘‘Danijela Dvornik 10/10‘‘, komentirala je ispod jedne od objava na Instagramu ‘Masked Singera‘, a ubrzo se javila i njezina mama.

image

Kraljica iz Masked Singera

Vedran Peteh/cropix/Cropix

‘‘Kostimi su top‘‘, tajanstveno joj je odgovorila, ništa ne otkrivši, ali niti poreknuvši.

I dizajner Juraj Zigman već je nekoliko puta istaknuo Kraljicu kao dosad najzahtjevniju masku: ‘‘Potpuno odudara od drugih, jako je filmska i kostimografska. Na njoj smo radili tjednima zbog kompleksnosti, ima i tron na kojem sjedi i koji je prilagođen samom kostimu‘‘.

A tko se uistinu krije ispod ove impresivne i raskošne maske, je li netko već pogodio te hoće li Kraljica zadržati svoje mjesto na tronu sve do finala, gledatelji će otkriti u idućim epizodama showa ‘Masked Singer‘ – subotom od 20.15 sati na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 12:17