PLJUŠTE KOMPLIMENTI

Kontroverzni show vratio se na male ekrane, no sve je zasjenila seksi voditeljica: ‘Pored Maye ne pomaže im ni bikini‘

Maya Jama nova je voditeljica reality showa ‘Love Island‘, a svojom atraktivnom pojavom oduševila je gledatelje

Maya Jama

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Nakon što se zbog pandemije covida-19 tri godine nije emitirao, nova sezona reality showa ‘Love Island‘ započela je s emitiranjem, a s njim su odmah uslijedili i određeni tehnički problemi. Novu sezonu otvorila je voditeljica Maya Jama, koja je zamijenila Lauru Whitmore, a odmah su uslijedile brojne pohvale za njezin seksepilan izgled.

28-godišnja Maya izgledala je kao da već godinama vodi tu emisiju, no gledatelji nisu bili impresionirani ITV2 kanalom nakon što se srušio na nekoliko sekundi već na početku emitiranja showa. Niz tehničkih grešaka i zamrzavanja slike pokvarili su lansiranje 90-minutnog showa, koji se nakon tri godine izbivanja vratio u južnoafrički Cape Town.

Ipak, Maya je poboljšala dojam svojom pojavom.

"Maya Jama zasjenila je natjecateljice showa svojom pojavom, sigurno im nije bilo lako stajati pokraj nje", glasio je jedan od komentara na Twitteru.

"Nek‘ se jave svi koji misle da je Maya Jama ukrala sav show svojom pojavom, nije im pomoglo ni što stoje u bikinijima", našalio se drugi komentator.

image

Maya Jama

Instagram/ Maya Jama

"Maya Jama je do sada najbolja od svih... Ne vidim da će se to promijeniti", dodao je treći.

"Žao mi je, ali jedini ispravan izbor ovdje je Maya Jama", dodala je jedna gledateljica.

Kao da to nije bilo dovoljno komplimenata, Maya se na kraju emisije odlučila presvući u mini, crnu haljinu i tako izazvala dodatni val komplimenata. Haljina je istaknula njezinu nevjerojatnu figuru, a brojni prorezi malo su toga prepustili mašti.

"Ma samo dajte tih 50 tisuća Mayi Jami", glasio je jedan od komentara zadivljenih gledatelja.

"Jedino što sam zapamtila iz ove epizode je Maya Jama u toj crnoj haljini, žao mi je", dodala je gledateljica.

"Maya Jama je doslovno najseksi žena u showu. Uvijek podupirem ovu žensku zaljubljenost", dodala je druga gledateljica.

Gledatelji su također zamijetili da je nova voditeljica već sada više puta posjetila vilu nego što je to napravila bivša voditeljica tijekom cijele sezone showa. U srpnju 2022. objavljen je izvještaj koji je tvrdio da se Laura Whitmore, naime, pojavila na ekranu ‘Love Islanda‘ na samo 14 minuta, a za taj je angažman zaradila vrtoglavih 600 tisuća funti. Zanimljivo je da je ukupno emitirano 1610 minuta emisije, što je gotovo 27 sati. Voditeljica se do tog trenutka pojavila u 13 minuta i 26 sekundi showa, što znači da je bila plaćena 744 funte po sekundi pojavljivanja, pisali su britanski mediji.

Maya Jama rođena je 1994. godine, rođena je i odrasla u Bristolu, a voditeljsku karijeru stekla je radeći na JumpOff.TV-u, na radiju i raznim glazbenim, zabavnim i sporskim emisijama. Godine 2017. vodila je party povodom dodjele BRIT nagrada. Poznata je i po vezi s reperom Stormzyjem, a zajedno su bili od 2015. do 2019. Iako se šuškalo da su se kasnije ponovno pomirili, Maya je inzistirala na tome da je i dalje ‘solo‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:36