RAT NA INSTAGRAMU

Kourtney Kardashian odgovorila na kritike bivše žene svog supruga: ‘Teško mi je ignorirati ovo‘

Shanna je nedavno izjavila da nema ništa pozitivno za reći o njihovu braku te da je ova cijela situacija ‘jako čudna‘

Kourtney Kardashian i Travis Barker

 Chelsea Lauren/Shutterstock Editorial/Profimedia/

Reality zvijezda Kourtney Kardashian odgovorila je na kritike bivše supruge Travisa Barkera, glazbenika za kojega se Kourtney udala prošle godine.

Kourtney se osvrnula na "kritike, mržnju i negativnost" kojih u posljednje vrijeme ima sve više, osobito na društvenim mrežama.

Nakon što je podijelila jedan biblijski stih, putem Instagrama je poručila kako je vrijeme da ljudi postanu ljubazniji jedni prema drugima.

- Toliko je mržnje, kritike i negativnosti u posljednje vrijeme. Hajdemo biti bolji, ako ne za svijet, onda za sebe, svoju djecu, prijatelje i obitelj. Negativnost i mržnja neće učiniti da se osjećate sretnijima. Znam da je pozitivnost daleko veća od negativnosti, ali još uvijek je teško ne biti svjestan svega ovoga. Čini se kao da se kritizira svaki mali postupak. Zamislite koliko smo dobra mogli učiniti s tom energijom, zaključila je.

image

Instagram story

Instagram/KourtneyKardashian

Njezina poruka dolazi nakon što je reality zvijezda Shanna Moakler podijelila svoje mišljenje o bračnom paru u podcastu "Miss Understood With Rachel Uchitel".

Shanna i Travis bili su u braku od 2004. do 2008. Imaju dvoje djece; kći Alabamu (17) i sina Landona (19).

- Cijela stvar je tako prokleto čudna. Stvarno nemam ništa pozitivno za reći o tome. To nije zato što sam ogorčena i definitivno nisam ljubomorna, započela je i istaknula da je svjesna kako njezino mišljenje nije važno.

- Želim im sve najbolje. Jedino do čega mi je stalo jest da su dobri prema mojoj djeci, rekla je te kasnije priznala da su je mediji "maltretirali", a mnogi je "nepravedno tretirali" kada su Travis i Kourtney počeli izlaziti.

- Ako bih dala bilo kakvu izjavu, samo su me prozvali ogorčenom i ljubomornom, požalila se.

Shanna i Travis razveli su se prije više od deset godina, a kaže kako ga zato zapravo više niti ne poznaje te da je jedino što ih povezuje njihovo dvoje djece.

- Naša kći će uskoro napuniti 18 godina, a tada je naš posao gotov. Nakon toga se više nikada ne moramo vidjeti niti razgovarati. I radujem se tom danu, iskreno je priznala.

image

Shanna Moakler

Instagram/ShannaMoakler

Nedavno je objavljen poduži video vjenčanja Travisa i Kourtney iz 2022. u Portofinu na streaming servisu Hulu, a Shanni je jedna stvar posebno zasmetala.

Naime, Kourtney je istaknula kako je od sada majka šestero djece. Reality zvijezda ima troje djece s bivšim partnerom Scottom Disickom; Masona (13), Penelope (10) i Reigna (8). Nakon što se udala za Travisa, postala je maćeha Alabami i Landonu. Travis je također očuh Shannine kćeri iz njezine prethodne veze - Atiane De La Hoye (24).

- Ona objavljuje više fotografija moje djece nego svoje, napisala je Shanna u komentarima na Instagramu.

Mnogi su pratitelji zatim uzvratili da bi trebala biti zahvalna jer "Kourtney brine za njezinu djecu zato što ona to ne radi", no Shanna se nije složila s time.

- Nisam zahvalna. Ovo sve je puno dublje nego što možete zamisliti. Iskreno, nemam vremena za ovo, napisala je.

U međuvremenu, unatoč majčinim kritikama, Alabama je objavila čestitku Kourtney za njezin 44. rođendan.

- Ti si najbolja maćeha koju sam mogla poželjeti. Tako si brižna i velikodušna prema drugima, obiteljska si osoba i vrijedna majka, napisala je među ostalim.

Travis je također obasuo svoju suprugu pohvalama na njezin rođenda,n podijelivši niz fotografija te ju je nazvao svojom srodnom dušom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 21:19