ŽESTOKA SVAĐA

Kourtney optužila Kim da je iskoristila njezino vjenčanje kao poslovnu priliku: ‘Ona je takva u svojoj srži‘

Vjenčanje je bilo povezano s luksuznim brendom Dolce & Gabbana, a Kim je odlučila profitirati od toga

Kourtney i Kim Kardashian

 Angela Weiss/Afp

U traileru za novu sezonu reality showa "The Kardashians" najviše pažnje ukrala je žestoka svađa između sestara Kourtney i Kim Kardashian.

Naime, Kourtney je optužila svoju sestru Kim da je iskoristila njezino vjenčanje kao "poslovnu priliku" zbog čega se osjeća kao da joj je oduzela njezin poseban dan.

Podsjetimo, Kourtney se udala za glazbenika Travisa Barkera u svibnju 2022. na raskošnom talijanskom imanju u vlasništvu dizajnera brenda Dolce & Gabbana, Domenica Dolcea i Stefana Gabbane.

Ubrzo nakon ceremonije, Kourtney je saznala da Kim sa spomenutim brendom dizajnira kolekciju "Ciao, Kim". Kolekcija je debitirala na Pariškom tjednu mode u rujnu prošle godine.

image

Domenico Dolce, Kim Kardashian i Stefano Gabbana

Hulu/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Hulu/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Kourtney i Travis bili su odjeveni u kreacije Dolce & Gabbane, a mjesto ceremonije također je bilo izravno povezano s brendom. Par je objavio niz fotografija s vjenčanja na društvenim mrežama, zajedno s članovima Kardashian-Jenner klana. Samo nekoliko dana nakon vjenčanja, utvrđeno je da je talijanska modna kuća zaradila više od 47 milijuna dolara na temelju medijskog utjecaja.

image

Vjenčanje Travisa Barkera i Kourtney Kardashian

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Međutim, čini se da Kourtney cijela situacija nije dobro sjela.

- Iskoristila je moje vjenčanje kao poslovnu priliku, izjavila je u traileru za treću sezonu reality showa.

Kim se ovdje brani te ističe da je potpuno zbunjena njezinom reakcijom.

- Nije mi jasno kako joj je ovo palo na pamet, govori ona te tvrdi da je tijekom kreiranja svoje kolekcije pazila da ne ukrade inspiraciju od nje.

- Nisam mogla biti pažljivija, nisam radila ništa što je Kourtney nosila na vjenčanju, ističe Kim, no Kourtney je još uvijek bijesna.

- Ljudi misle da je ovo nesporazum. Nije. Ona je ovakva u svojoj srži, ističe.

Ovo nije prva svađa reality zvijezda. Kim je jednom prilikom nazvala svoju sestru "najmanje uzbudljivom za gledati" na što joj je Kourtney rekla da je "zlo ljudsko biće" te da se srami što je s njom u rodu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 01:16