UPOZNAJTE KANDIDATE

Kreće nova sezona ‘Života na vagi‘, Marijana Batinić: ‘Pripremite maramice, trebat će vam‘

Treneri Maja Ćustić i Edin Mehmedović još će jednom biti podrška i motivacija natjecateljima

Život na vagi

 Maja Bota Štrbe/RTL

Okruženi planinama i borovom šumom, u samom srcu Gorskog kotara, u mjestu Gerovo uvelike se snima šesta sezona RTL-ova showa ‘Život na vagi‘. Show koji pomaže stvaranju i prilagodbi novom, zdravijem i sretnijem načinu života gledatelji RTL-a moći će pratiti od 26. rujna od 21.15 sati.

„Ove nas sezone čeka surovi Gorski kotar, natjecatelji koji su došli s golemim teretom, koji smo im zajedničkim snagama pomogli skidati, sloj po sloj. Predugo su odgađali život i tu su došli možda po svoju posljednju šansu. Vrlo su svjesni sebe i situacije u kojoj se nalaze i probijali su svoje granice od samog početka. Puno je tu emocija i neočekivanih obrata i veliki je to šok za sve njih… Pripremite maramice, svima će nam trebati!“ rekla je voditeljica ‘Života na vagi‘ Marijana Batinić.

Treneri Maja Ćustić i Edin Mehmedović još će jednom biti podrška i motivacija natjecateljima da pobjede sve svoje strahove i daju priliku boljem i zdravijem životu.

image

Maja Ćustić, Marijana Batinić i Edo Mehmedović

Maja Bota Štrbe/RTL

„Što se tiče kandidata, svatko je od njih zanimljiv na svoj način, ali neću ih puno hvaliti da se ne iznenadim na kraju“, kaže Maja, a Edo dodaje: „Uvijek osjećam tremu i veliko uzbuđenje na početku svake naše avanture - natjecatelji su već prionuli na posao, pažljivo slušam njihove priče i veselim se njihovu napretku.“

Što sve čeka natjecatelje u čarobnom krajoliku Gorskog Kotara, gdje se vremenski uvjeti mijenjaju iz sata u sat, kako će se snaći u najvećoj izolaciji do sada; bez mobitela, televizije te ostalih blagodati modernog života te svojih najmilijih, gledatelji će doznati u šestoj sezoni ‘Života na vagi‘ - od 26. rujna u 21.15 sati samo na RTL-u!

Upoznajte kandidate

Josip Čapo (31)

Josip Čapo dolazi iz slavonskog sela Feričanci, zaposlen je u tvrtki koja proizvodi cement, bavi se vinogradarstvom i ima OPG. Danas ima 169 kilograma, a na težini je počeo dobivati u ranim dvadesetima. „U show sam se odlučio prijaviti zbog obitelji jer su mi najveća podrška u svemu“, kaže Slavonac. Josip ima puno neostvarenih želja poput planinarenja i otvorenja adrenalinskog parka u Feričancima. Za sebe kaže da je uporan, marljiv i izdržljiv kad ima cilj, željan akcije i izazova te da je spreman za još jednu veliku promjenu u životu, a svi njegovi bližnji to s nestrpljenjem očekuju.

image

Josip Čapo

Maja Bota Štrbe/RTL

Ivana Radoš Kruškić (32)

Ivana Radoš dolazi iz Vinkovaca, majka je četvorice sinova, po zanimanju je čistačica, a ima 113 kilograma. Ivana se počela debljati tijekom svoje prve trudnoće. „Zbog svoje djece i zdravlja prijavila sam se u ‘Život na vagi‘. Moja su mi djeca najvažnija“, kaže Slavonka dodajući da su je njezini ukućani pokušali motivirati da krene s zdravim životom. „Najveća su mi podrška moja djeca, muž, sestra, mama, brat, svekar, svekrva, prijatelji, kumovi…, svi! Naravno da bi svi oni voljeli da pobijedim“, otkrila je Ivana.

image

Ivana Radoš Kruškić

Maja Bota Štrbe/RTL

Matea Milunić (26)

Matea Milunić podrijetlom je iz Karlovca, no živi u Splitu i voditeljica je u svjetski poznatom lancu restorana brze hrane, a ima 119 kilograma. Matea je nezadovoljna zbog toga što ne može odjenuti ono što želi, želi se baviti raznim sportskim aktivnostima i najvažnije - želi se prestati bojati hoće li narušiti zdravlje. „Iskreno, nikad nisam bila deblja i odlučila sam se prijaviti u ‘Život na vagi‘ zbog svog zdravlja i budućnosti. Želim skinuti ovo sve! Tijekom cijelog života bila sam jača, ali nikad ovoliko, ovo je prešlo sve granice“, iskreno je rekla Matea.

image

Matea Milunić

Maja Bota Štrbe/RTL

Anja Veber (23)

Anja Veber dolazi iz sela Imsovac blizu Daruvara, ali trenutno živi i radi u Sesvetama kao medicinska sestra i ima 142 kilograma. „Moji najveći motivi za prijavu u ‘Život na vagi‘ su zdravlje i želja za trudnoćom“, kaže Anja kojoj je cilj promijeniti prehranu i način života jer ne može ni odjenuti što hoće, boji se bolesti, a i ne želi se više nositi s uvredama zbog debljine. „ Od sada gledam samo naprijed, spremna sam na veliku promjenu!“ zaključuje Anja.

image

Anja Veber

Maja Bota Štrbe/RTL

Roko Jurić (30)

Roko Jurić dolazi iz Zagreba, radi u proizvodnji autodijelova i ima 151 kilogram. Rođendan koji je proslavio u ožujku Roko će zacijelo pamtiti cijeli život jer se upravo na taj za njega važan dan odlučio

prijaviti u ‘Život na vagi‘! „U ovih posljednjih godinu dana imao sam želju promijeniti se za 180 stupnjeva zato što se bojim da zbog viška kilograma neću ispuniti svoje potencijale. Za rođendan sam si rekao da me boli briga za sve i tko što misli jer je to najbolja prilika da promijenim svoj način života“, kaže Roko koji se želi baviti trčanjem, planinarenjem i normalno hodati.

image

Roko Jurić

Maja Bota Štrbe/RTL

Dalibor Kujundžić (24)

Dalibor Kujundžić dolazi iz Vinkovaca, student je ekonomije na osječkom fakultetu i ima 159 kilograma. Obitelj mu je najveća podrška u gubljenju kilograma. „Obitelj mi je oduvijek velika podrška i svakodnevna motivacija. Potiču me jer se sjećaju razdoblja kad sam bio mršav, sportaš i u kondiciji i sigurno im smeta vidjeti me s ovoliko kilograma viška. Oni su definitivno jedan od razloga što sam poslao prijavnicu za ‘Život na vagi‘“, kaže Dalibor koji zna da ovo sve radi ponajprije zbog zdravlja.

image

Dalibor Kujundžić

Maja Bota Štrbe/RTL

Štefica Sever (40)

Štefica Sever dolazi iz Varaždina, radi kao administratorica u jednoj javnoj službi i ima 156 kilograma. „Želim se konačno moći pogledati u ogledalo i biti zadovoljna sobom!“ odlučno kaže Štefica kojoj je 40. rođendan bio okidač za najvažniju promjenu u njezinu životu. „Kolegica mi je donijela tortu i kad smo je pojeli, rekla sam: ‘Ovo više nema smisla. Molim te, kolegice, otvori stranicu i prijavi me u ‘Život na vagi‘. To je bilo to“, otkriva Štefica koja se 20 godina bavila teškom atletikom - bacala je kladivo i kuglu. „I sad nema predaje, to je tih mojih pet minuta koje čekam 40 godina!“ zaključila je.

image

Štefica Sever

Maja Bota Štrbe/RTL

Željka Mateša (40)

Željka Mateša dolazi iz Duge Rese, radi kao blagajnica u jednom trgovačkom centru i ima 175 kilograma. Najveća snaga i motivacija u Željkinu životu su njezina djeca, a ona istinski vjeruje da može biti zdravija nego što je sada. „Moram se naučiti drukčije nositi sa svojim problemom i mislim da će mi ‘Život na vagi‘ jako pomoći. Ne znam ni kuhati zdravo i tako sad kuham svojoj djeci. Nadam se ovdje naučiti i njima pomoći, da imaju aktivniji život i da im bude lakše“, kaže i zaključuje: „Imam 40 godina i želim živjeti, mislim da postoji još puno toga što mogu napraviti i iskusiti.“

image

Željka Mateša

Maja Bota Štrbe/RTL

Dragica Ceković (60)

Dragica Ceković dolazi iz Kravarskog, radi kao kuharica u osnovnoj školi i na čelu je Udruge žena Općine Kravarsko, a ima 123 kilograma. Ponosna supruga, majka i baka kaže kako je odlučna u tome da napravi nešto po pitanju svojih kilograma. „Odlučila sam se prijaviti u ‘Život na vagi‘ kad sam primijetila da su mi kilogrami počeli smetati i zahvalna sam što sam dobila priliku da si pružim šansu za bolji i dulji život“, kaže Dragica kojoj su najveća podrška za skidanje kilograma suprug, djeca i

unučad. „Muž mi je rekao da me podržava i da idem, ali uvjeren je kako neću uspjeti i da ću odustati. Poznaje me“, kroz smijeh kaže Dragica i naglašava kako će ih sve ugodno iznenaditi jer je sad odlučila sebe staviti na prvo mjesto.

image

Dragica Ceković

Maja Bota Štrbe/RTL

Zuzana Filipaš (47)

Zuzana Filipaš dolazi iz istarskog mjesta Raša, po zanimanju je obrtnica i ima 146 kilograma. Čehinja Zuzana zbog ljubavi se prije 25 godina preselila u Hrvatsku. U show se prijavila jer nije voljela ono što vidi u ogledalu. „U ogledalu više ne vidim sebe, nego neku drugu osobu. Više si neću dopustiti da ne volim samu sebe. Želim biti vesela jer sam inače takva osoba.“ Obitelj je Zuzani najveća podrška na ovome putu. „Moja kći, sin, muž i moja šefica, koja mi je rekla da odem i vratim se sretna. Učinit ću nešto za sebe i iskoristiti ovo vrijeme za novi početak“, zaključila je Zuzana.

image

Zuzana Filipaš

Maja Bota Štrbe/RTL

Dominik Škorić (45)

Dominik Škorić dolazi iz Zagreba, po struci je politolog, a po zanimanju ugostitelj i DJ te ima 137 kilograma. „Moj nadimak je Debeli, Vepar tako da to sve govori. Prvi motiv je prijavu u ‘Život na vagi‘ mi je zdravlje, a i želim ponovno skočiti iz aviona, normalno se odijevati, a za to sam sve predebeo. Još sam se s bratom dogovorio da ćemo nastaviti zajedno trenirati kad se vratim kući“, kaže Dominik i dodaje kako je njegova cijela obitelj ‘sportska‘ osim njega. Dominik ističe da je uporan i intuitivan čovjek koji zna slušati tako da vjeruje kako će ostvariti svoj cilj i naučiti puno toga u showu.

image

Dominik Skorić

Maja Bota Štrbe/RTL

Luka Vlahović (22)

Luka Vlahović dolazi iz Zagreba, po zanimanju je pekar i ima 156 kilograma. „Želim započeti novi, normalan život bez straha hoću li moći obući tenisice ili se odjenuti kako želim, želim trčati ili voziti bicikl. Želim bolji i zdraviji život, želim promijeniti svoj izgled i sebe zato što sam vesela sam i pozitivna osoba, koju s druge strane debljina čini nesretnim“, iskreno kaže. Roditelji i brat su mu najveća podrška da promijeni životne navike. „Kad su doznali da sam se prijavio u ‘Život na vagi‘, bili su sretni kao i ja jer sam dobio novu životnu priliku i žele da je iskoristim na najbolji mogući način“, otkrio je Luka.

image

Luka Vlahović

Maja Bota Štrbe/RTL

Marija Prgomet (19)

Marija Prgomet dolazi iz Lovinca, po zanimanju je kuharica i ima 128 kilograma. Najmlađa kandidatkinja šeste sezone ‘Života na vagi‘ odrasla je u velikoj obitelji s petero braće i sestara. „Roditelji su mi govorili da bih trebala smršavjeti, bodrili me da ja to mogu i najiskrenije, samo sam se odjednom odlučila, popunila prijavnicu i sad sam u ‘Životu na vagi‘. Želim skinuti kilograme i

pokazati svima da ja to mogu pa da me više nitko ne zeza zbog debljine“, kaže Marija te dodaje kako vjeruje da u showu može daleko dogurati, a raduje se što će u budućnosti moći nositi lijepu odjeću.

image

Marija Prgomet

Maja Bota Štrbe/RTL

Filip Mrčela (25)

Filip Mrčela dolazi iz Splita, radi u turizmu, ima 220 kilograma i on je kandidat s najviše kilograma tijekom svih dosadašnjih sezona. „Rođen sam sa 5500 grama, imam dokazanu genetsku predispoziciju za pretilost i jedna je stvar vodila drugoj. Nisam se pazio, fokusirao sam se na pogrešne stvari u životu“, iskren je Filip te dodaje da je sve to utjecalo na njegovu odluku da se prijavi u ‘Život na vagi‘, kako mu višak kilograma više ne bi smetao u gotovo svim fizičkim aktivnostima i druženju. „Želim si spasiti život i osjećati se voljeno, a za pet godina nadam se da ću biti stalno zaposlen, živjeti sam, imati djevojku i kolekciju videoigara koju sam oduvijek želio“, zaključuje Filip.

image

Filip Mrčela

Maja Bota Štrbe/RTL

Toma Kukoč (41)

Toma Kukoč dolazi iz Zagreba, po zanimanju je poduzetnik i ima 139 kilograma. „Sve što mislim da sam mogao, a nisam uspio, pripisujem višku kilograma“, bez zadrške kaže Toma dodajući kako zbog srama od debljine ponekad izbjegava izaći s prijateljima ili otići na planinarenje, plažu…, te ima brojne neispunjene želje poput putovanja, upucavanja curama i raznih sportskih aktivnosti. „Odluka da se prijavim na ‘Život na vagi‘ je cjelokupni moj život s viškom kilograma. Prekretnica je zapravo bila show koji sam vidio i mislim da je najkorisniji i najkvalitetniji od reality showova uopće“, kaže Toma te dodaje da želi postići osobno zadovoljstvo te steći zdrave navike.

image

Tomo Kukoč

Maja Bota Štrbe/RTL

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:57