PRAVI IZAZOV

Kreće ‘Survivor‘: Dva tima borit će se za osnovne resurse za preživljavanje, a bitnu ulogu ima i Ivana Banfić

Nakon deset godina stanke večeras se pred hrvatsku publiku vraća reality show ‘Survivor‘ ili na hrvatskom ‘Opstanak‘

Show 'Survivor'

 Nova TV

Nakon deset godina stanke večeras se pred hrvatsku publiku vraća reality show "Survivor" ili po hrvatskom "Opstanak". Ovog puta radi ga Nova TV i emitirat će se od ponedjeljka do petka u terminu 22.15 sati. U prvoj večerašnjoj epizodi publika će upoznati svih dvadeset kandidata iz regije koji su napustili sve blagodati suvremenog života te pratiti njihovo vatreno krštenje kroz čak dva neizvjesna i iscrpljujuća timska izazova.

U jednom timu su magistar kineziologije Goran Špaleta, pjevačica Ivana Banfić, fitness instruktor Kristian Rauch, studentica kineziologije Nika Rakić, studentica marketinga, društvenih medija i odnosa s javnošću Sanja Močibob, kondicijski trener i suvlasnik teretane Tomislav Rubinjoni, studentica Pravnog fakulteta Sumejja Šejto, djelatnik teretane Viktor Bobić, studentica krajobrazne arhitekture Tena Tomljanović i konobar Roko Simić.

Drugu ekipu čine hip-hop glazbenik Igor Lazić Niggor, osobna trenerica Maša Kuprešanin, glumica Mina Nikolić, konobar Vladimir Govedarica, profesor tjelesnog odgoja Branko Milošev, košarkašica Milica Dabović, studentica psihologije Nađa Erić, zaposlenik Crvenog križa Stefan Nevistić, igrač ragbija i diplomirani ekonomist Stevan Stevanović te trenerica Ivona Koković.

Show se snima u Dominikanskoj Republici, a vode ga Mario Mlinarić i Bojan Perić. Kandidati žive u divljini, a morat će savladati brojne vrlo teške fizičke i psihičke izazove.

Prvi izazov zahtijevat će od kandidata da što brže s broda dođu do kopna, a tim koji se prvi u cijelosti okupi na otoku osvojit će pravo da bira svoju boju, uz određene dodatne pogodnosti. Presudnu ulogu u prvom izazovu imat će Ivana Banfić koja će svojim plivanjem nasmijati ostale članove tima i voditelja Marija Mlinarića. Nakon skoka u more, Ivana će se suočiti s poteškoćama za vrijeme plivanja i izlaženja iz plićaka, a njezine muke skratit će kandidat Roko koji će joj priskočiti u pomoć.

image

Ivana Banfić, Survivor

Nova TV

"Ništa ne vidim od bijelog pijeska, stanem u mulj i odjednom živo blato - guta me. Ja se dižem, ne mogu izaći van, ovaj me vuče dok zapinjem", ispričala je Ivana dok joj je Mlinarić uzvratio kako je imala fenomenalan skok i da se on ocjenjivao, misli da bi dobila čistu desetku. U prvoj epizode pored te scene i završetka prvog izazova, natjecateljima će biti predstavljena i pravila za idući izazov koji se sastoji od zahtjevnog poligona i brojnih prepreka, a pobjedničkom timu pripast će vrijedna nagrada koja uključuje osnovne resurse za izgradnju skloništa i paljenje vatre.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:16