OBJAVA TRUDNOĆE

Kris Jenner naljutila se na kćer Kourtney: ‘Njezin potez ju je povrijedio, zaboravila je da ima obitelj‘

‘To je bio naš način da kažemo svijetu, radilo se o meni i Travisu‘, objasnila je Kourtney

Kris Jenner

 /Instagram/krisjenner

Svijet je bio oduševljen kada je Kourtney Kardashian potvrdila da s Travisom Barkerom očekuje dijete."Travise, trudna sam!", pisalo je na znaku koji je podignula na koncertu u Los Angelesu kako bi objavila da čekaju svoje prvo zajedničko dijete. Ipak, ta se vijest nije svidjela njezinoj majci, Kris Jenner, prenosi TooFab.

"Probudila sam se, otvorila oči i točno ispred sebe, jer smo noć prije ostavili uključen TV, vidjela kako Kourtney drži znak", rekla je Kris te dodala da je znala da je trudna, ali da nije znala da će to objaviti. Khloe Kardashian rekla je da je Kourtney tako povrijedila svoju majku, na što je ona navodno odgovorila da je zaboravila reći da će objaviti trudnoću.

"Zaboravila je da ima obitelj. To radi trudnički mozak, čudno je kako se to događa", rekla je Khloe. "Ne radi se o tebi. To je bio naš način da kažemo svijetu, radilo se o meni i Travisu", objasnila je Kourtney koja misli da nitko od njih svejedno ne bi htio doći na koncert.

image

Travis Barker i Kourtney Kardashian

Dimitrios Kambouris/Getty Images/Profimedia/Dimitrios Kambouris/getty Images/profimedia

"Ovo je razlog zašto vas ne pozivam na ovakve stvari. Sve se vrti oko svakog", objasnila je trudnica. Sukob nije dugo trajao, ali ta je situacija potaknula Kourtney da majku nazove "velikom kontrolirajućom nakazom" te je rekla da su sva njezina djeca dobila "malu kontrolirajuću karakternu crtu od nje".

Travisova partnerica smatra da određene obrasce treba prekinuti ako je želja da se ne prenesu na djecu. Osvrnula se na generacijsku traumu i objasnila sestri Khloe zašto je biranje partnera generacijska stvar: "Svi smo birali ljude za koje smo mislili da možemo promijeniti različite stvari na njima..." Kris nije htjela previše govoriti o ovoj temi.

Kourtney i Travis dobili su početkom mjeseca sina Rockyja Thirteen Barkera. To je četvrto dijete reality zvijezde - u braku sa Scottom Disickom ima 11-godišnju kćer Penelope, 13-godišnjeg sina Masona i 8-godišnjeg sina Reigna. Barker iz braka sa Shannom Moakler ima 20-godišnjeg sina Landona, 17-godišnju kćer Alabamu i 24-godišnju pokćerku Atianu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:45