ISKRENI INTERVJU

Kylie Jenner otkrila koja sestra joj je omiljena: ‘U posljednje vrijeme prolazimo kroz vrlo slične stvari‘

Reality zvijezda je u razgovoru za Vanity Fair, među ostalim, progovorila o iskustvu postporođajne depresije

Kylie Jenner

 Angela Weiss/Afp

U nedavnom razgovoru za talijansko izdanje Vanity Faira, poduzetnica i reality zvijezda Kylie Jenner priznala je da joj je trenutno najdraža sestra Kim Kardashian, jer su obje prošle kroz slično iskustvo – javne prekide.

Kylie je prošli mjesec prekinula s reperom Travisom Scottom, s kojim ima dvoje djece; Stormi (4) i Airea (1), dok je Kim prekinula s Peteom Davidsonom u kolovozu prošle godine, prije nego što se razvela od repera Kanye Westa u studenom.

Poduzetnica koja je za naslovnicu magazina pozirala u toplesu priznala je da sa sestrom Kendall Jenner ima najmanje sličnosti, ali vjeruje da se suprotnosti privlače.

Sa slavnim reperom razišla se po drugi puta u siječnju ove godine. Svoju vezu obnovili su 2020. nakon što su kratko bili u prekidu.

image

Travis Scott i Kylie Jenner

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

- Ovo se dogodilo puno puta u prošlosti, ali uvijek ostaju prijatelji i sjajni roditelji, rekao je izvor za Us Weekly.

U međuvremenu, Kim i kontroverzni reper razveli su se u studenom 2022. nakon javne bitke koja je trajala gotovo dvije godine. Bivši par postigao je dogovor oko skrbništva nad svoje četvero djece, roditeljskih planova i portfelja nekretnina.

Kim mjesečno dobiva 200 tisuća dolara alimentacije za djecu, objavio je TMZ nakon uvida u sudsku dokumentaciju. Iako dijele skrbništvo, izvori za TMZ rekli su da će Kim većinu vremena provoditi s djecom. Prema uvjetima sporazuma, Kanye će biti odgovoran za 50 posto troškova vezanih uz obrazovanje njihove djece.

Što se tiče 25-godišnje Kylie, mlada majka progovorila je o iskustvu postporođajne depresije kroz koju je prošla nakon obje trudnoće.

image

Travis Scott i Kylie Jenner sa svojom kćeri

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

- Prvi put je bilo jako teško, drugi put je bilo lakše podnijeti. Poručila bih ženama da ne razmišljaju previše i da prožive sve emocije punim plućima. Ostanite u tom trenutku, čak i ako je bolan. Znam, u tim trenucima misliš da to nikada neće proći, da tvoje tijelo više nikada neće biti isto kao prije, da ti nikada nećeš biti ista. To nije istina. Savjetujem žene da prožive tu tranziciju, bez straha od posljedica, objasnila je.

Nekoliko tjedana nakon što je rodila svoje drugo dijete, sina Airea, progovorila je o svojim emocijama nakon poroda.

image

Kylie Jenner sa svojim sinom

Instagram/Planet/Profimedia

- Plakala sam bez prestanka cijeli dan prva tri tjedna. Ali to je „baby blues” koji s vremenom nestane. Imala sam to i sa Stormi, rekla je sestri Kendall u obiteljskom reality showu „The Kardashians”.

- Toliko sam plakala da bih samo legla u krevet i glava bi me jako boljela. Nisam liječnica, ali sam pročitala na internetu da se to zove „baby blues” ako ne traje više od šest tjedana. Nakon otprilike šest tjedana, počela sam se osjećati bolje, zaključila je reality zvijezda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 23:47