NIJE PRI SVIJESTI

Liječnici se bore za život srpske reality zvijezde Miljane Kulić: ‘Operacija je trajala satima, završila je u komi‘

Kulić je trenutno u induciranoj komi zbog komplikacija nakon operacije želučane premosnice koju je imala u Turskoj prije 12 dana

Miljana Kulić

 Screenshot Youtube

Roditelji 28-godišnje zvijezde srpskog reality showa Miljane Kulić, Siniša i Marija kroz suze su za časopis Informer ispričali da im je kći na intenzivnoj njezi te da su joj liječnici morali izvaditi slezenu.

- Za sve su krivi liječnici u Turskoj, koji su joj tijekom operacije smanjenja želuca oštetili slezenu. Miljani je teško pozlilo i hitno je primljena u Hitni centar u Nišu. Doktori su nam rekli da joj je pukla slezena! Miljana je odmah operirana u subotu u Nišu gdje su joj izvadili slezenu. Izgubila je dvije i pol litre krvi, operacija je trajala satima, kaže Siniša, dodajući da njegovu kćer čeka još jedna komplikacija.

- Došlo je do zgrušavanja krvi i stvaranja tromba. Liječnici joj daju ‘fraxiparin‘ za razbijanje krvnih ugrušaka, što može biti opasno po život. Nakon operacije stavljena je u umjetnu komu iz koje se probudila u nedjelju ujutro. Sada je priključena na aparate, pod sedativima je i još nije pri svijesti, govori njen otac, prenosi Alo.

- Samo želim da moje dijete bude dobro pa ćemo o svemu razgovarati. Stalno sam na telefonu s liječnicima. Izvadili su joj slezenu, obilno je krvarila, puno krvnih ugrušaka. Bila je na rubu sepse. Od prekjučer ne spavamo jer je životno ugrožena. Nadamo se da će se izvući, rekla je njezina majka za časopis Informer.

Na pitanje hoće li tužiti kliniku u Turskoj gdje je Miljana smanjila želudac odgovara kako još ne razmišljaju o tome.

Nakon smanjenja želuca, Kulić je za Informer rekla da se osjeća dobro te se pohvalila da je već smršavila.

- Nakon operacije sam smršavila 13 kilograma u samo tjedan dana. Kada počne ‘Zadruga 6‘, imat ću 75 kilograma i izgledat ću puno bolje, rekla je prije nekoliko dana.

Trebala je gostovati u jednoj srpskoj emisiji, ali joj je prije početka emisije pozlilo tako da je bila otkazana. Iz istoga razloga nije mogla biti održana proslava rođendana njena sina Željka.

- Bila sam bolesna i nisam mogla ići na rođendan moga Željka. Jako sam bolesna, ne mogu ništa jesti, bila sam slaba i nisam mogla ići tamo da me ljudi ovakvog gledaju, rekla je Kulić tada.

Miljana je, inače, sudjelovala u svih pet sezona ‘Zadruge‘, a nakratko je napustila show zbog trudnoće. Ipak, producenti su joj dopustili da se vrati, a njezina je beba bila u posebnoj prostoriji showa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 22:28