NOVO ISKUSTVO

Ljubiteljica fitnessa i njezin muž sudjelovali u 30-dnevnom seks izazovu: ‘Ovo nam je promijenilo brak‘

Dodala je i da češći seks nije bio svrha izazova, već stvaranje intimnijih trenutaka među njima

Steph Claire Smith sa suprugom sudjelovala u 30-dnevnom seks izazovu

 Instagram/Steph Claire Smith/

Zaljubljenica u fitness Steph Claire Smith otkrila je detalje o svom seksualnom životu nakon što je sa suprugom Joshom Millerom sudjelovala u 30-dnevnom ‘seks izazovu‘. Riječ je o izazovu kojem su se priključili u kolovozu ove godine, a kojemu nije cilj povećati broj spolnih odnosa, već stvoriti više intimnih trenutaka među partnerima.

"Prošla su dva mjeseca i opća intimnost, poput maženja, se povećala", rekla je ova mlada majka jednogodišnjeg dječaka Harveyja tijekom gostovanja u podcastu, prenosi NY Post.

"Broj tjednih seksualnih odnosa samo se malo povećao, ako nije čak i ostao isti", otkrila je.

Dodala je i da češći seks nije bio svrha izazova, već stvaranje intimnijih trenutaka među njima. Nakon toga razgovor se usmjerio na broj seksualnih partnera koji ljudi najčešće imaju.

"Broj seksualnih partnera često se koristio kao oružje protiv žena, no smatram da to sada ne znači ništa, osim što ti donosi određeno iskustvo", rekla je suvoditeljica podcasta Laura Henshaw.

Steph je zatim pitala Lauru s koliko je muškaraca spavala, a ova joj je prije odgovora, rekla da joj mora obećati da će i ona reći svoju brojku.

"Ja sam spavala s dvojicom", rekla je Laura.

"Ja s trojicom", odgovorila je Steph.

Steph je također otkrila da su za izazov saznali na internetu, a njezin suprug bio je taj koji je predložio da sudjeluju u njemu.

"Koliko god mi je teško to priznati, postoje trenuci kad mi jednostavno nije do seksa, ali znam da kad malo bolje razmislim, kad smo si bliski automatski postajemo i bolji jedno prema drugome i više se mazimo", otkriva.

28-godišnjakinja je također rekla da izazov nije bio jednostavan te da je najteži dio bio - pronaći dovoljno vremena.

"Bilo je dana kad bismo se posvađali, a onda bismo se morali seksati. No u nekom kutku naših misli, znali smo da to stvarno želimo napraviti jedno za drugo i sve bismo na kraju riješili", priznaje Steph.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 22:44