TLZP

Luciano Plazibat pobijedio kao Dino Dvornik: ‘Ništa kontra Splita! Ovo je pobjeda za cijelu Dalmaciju, slavimo!‘

Izvodeći veliki hit sa Splitskog festivala 1995. ‘Ništa kontra Splita‘ zapalio je atmosferu u studiju te oduševio žiri

Luciano Plazibat kao Dino Dvornik

 Luka Dubroja/

Ovo je pobjeda za cijelu Dalmaciju - uskliknuo je Luciano Plazibat koji je kao Dino Dvornik pobijedio u večerašnjoj emisiji showa Nove TV ‘Tvoje lice zvuči poznato‘.

Izvodeći veliki hit sa Splitskog festivala 1995. ‘Ništa kontra Splita‘ zapalio je atmosferu u studiju te oduševio žiri.

- Osim što je definitivno velika istina da zaista iz emisije u emisiju rasteš, hvala ti što si napravio ovakav jedan prekrasan put prema veličanstvenosti našeg Dina Dvornika. Bravo! - istaknuo je Goran Navojec, dok je Minea dodala:

- Toliko si dostojanstveno iznio ovaj lik Dina Dvornika i ja ti na tome čestitam. Te godine 1995. upoznala sam Dina i to je bio i moj prvi nastup na tom festivalu tako da si me raznježio - kazala je Minea.

image

Luciano Plazibat kao Dino Dvornik

Luka Dubroja/

Zadovoljstvo i veselje povodom prve pobjede u showu Luciano je otkrio nakon pobjedničkog nastupa:

- Ja moram zahvaliti svom Splitu, ništa kontra Splita i ovo je pobjeda za cijelu Dalmaciju, za moju osnovnu školu, moju srednju školu i sve profesore koji budu gledali. Imamo još do kraja showa, ali kad dođem u Split slavimo! - poručio je Luciano Plazibat.

Jedan od težih zadataka ove nedjelje ispunila je Marija Kolb koja se na pozornici pojavila kao član žirija Mario Roth u pratnji njegovih prijatelja glazbenika iz Grupe Vigor. Stasom i glasom oduševila je ne samo Marija nego i cijeli studio izvodeći pjesmu ‘Još fališ‘.

- Marija, znam da si ti večeras imala jako veliku tremu i ja to potpuno razumijem, ali meni si bila fantastična, sjajna, vratila si me nekih 11 godina nazad i mogu ti samo reći – brate moj, svaka ti čast! - oduševljeno je komentirao Mario Roth.

image

Marija Kolb i Mario Roth

Luka Dubroja/

Faris Pinjo transformirao se u Lanu Jurčević, a na pozornici mu se pridružio Luka Nižetić s kojim je otpjevao njihov poznati hit ‘Prava ljubav‘ i pokazao koliko dobro vlada svojim glasom.

- Ovaj falset je fantastičan i rijetko koji pjevač može izgurati ovako dugo - pohvalio je Luka Farisove vokalne sposobnosti nakon nastupa.

image

Faris Pinjo kao Lana Jurčević i Luka Nižetić

Luka Dubroja/

Mia Negovetić na binu je izašla kao eurovizijska natjecateljica Chanel.

- Mislim da je ovo najzahtjevnija, najkompliciranija, najteža koreografija dosad koju smo vidjeli. Izvedena ne uspješno, nego briljantno - poručio je Goran Navojec nakon njenog nastupa.

ToMa je u liku Meghan Trainor zabavio publiku i pokazao zavidne vokalne sposobnosti.

- Tako mi je sve nešto lijepo, toliko slatkoće i je li moguće da možemo imati jedan toliko slatki, ali ogroman slatkiš na ovoj bini? - zapitala se Minea.

Antonija Šola postala je Alka Vuica te u potpunosti prenijela njezinu energiju i lik na scenu, a priznala je da bi i sama voljela imati dio Alkinog samopouzdanja.

Antonia Dora Pleško pojavila se u liku Pitbulla, a Alen Bičević bio je Alvaro Soler.

- Toliko si nas razmazio kroz sve ove emisije pa imam osjećaj da je ovo bio za tebe prelagan zadatak. Mislim da si bio fenomenalan kao i uvijek – glas ti je vrhunski, nastup je vrhunski - rekla mu je Minea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 23:33