POTRAGA ZA ZVIJEZDOM

Malo nas dijeli od početka ‘Superstara‘, žiri je stroži nego ikad: Evo što suci savjetuju natjecateljima

‘Glazba je pokazivanje emocija i to je ono osnovno što bih savjetovao natjecateljima‘, poručuje Filip Miletić

Članovi žirija

 Rtl/

Tražimo specifičnost, osobnost i da vidimo da možda tu postoji netko tko na sceni nedostaje. Tražimo nešto drugačije od onog što već postoji! - kaže Tonči Huljić, koji je uz Severinu, Niku Turković i Filipa Miletića član žirija showa ‘Superstar‘ koji na RTL-u počinje ove subote u 20.15 sati. Show koji se u inozemstvu prikazuje pod imenom ‘Pop Idol‘, a u kojem su karijeru počeli Jennifer Hudson, Kelly Clarkson ili Adam Lambert, donosi talentirane kandidate među kojima je i prvi hrvatski Superstar koji će uz priliku da ostvari svoje glazbene snove osvojiti i nagradu od 50 tisuća eura.

image

Tonči Huljić

Rtl/

Severina, Tonči Huljić, Filip Miletić i Nika Turković vratili su se ‘u klupe‘ nakon ljetne pauze. Intenzivnu potragu za ‘Superstarom‘ nastavili su audicijama u raskošnom studiju zagrebačkog Jadran filma, gdje je najboljih sto kandidata ponovno stalo pred njih. Susret članova žirija prošao je u izvrsnom raspoloženju, iako u nova snimanja, tik pred televizijsko emitiranje ‘Superstara‘, ulaze postroženih kriterija.

image

Severina

Rtl/

- Ima kandidata koji su jako slični jedni drugima, jako blizu jedni drugima i tu stvarno presude neke finese, ali to i je poanta! I tu će možda presuditi nečije mišljenje iz žirija, što je isto jako bitno - kaže Nika Turković.

image

Nika Turković

Rtl/

- Ne treba se bojati emocija, treba ih iskazivati, biti topao. Povlačiti se u sebe je loše za glazbu i umjetnost generalno. Glazba je pokazivanje emocija i to je ono osnovno što bih savjetovao natjecateljima. Neka otvore čula, zagrle glazbu i svoj talent - poručuje Filip Miletić.

image

Filip Miletić

Rtl/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 17:47