TLZP

Marija Kolb postaje Mario Roth: ‘Lagano se opraštam od svoje kose... Jedva čekam da ga poljubim u glavu‘

u šestoj emisiji showa ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ Nove TV očekuje nas puno zabave!

Najava šeste epizode showa ‘Tvoje lice zvuči poznato‘

 Nova TV

Kul je i zabavno, ali izazovno jer ovo je možda najkompliciranija žena koju dosad imam u transformacijama. Ali sve je šareno i mislim da će biti zanimljivo u nedjelju - kaže ToMa koji će se ove nedjelje, u šestoj emisiji showa Nove TV pojaviti kao Meghan Trainor.

Alen Bičević preobrazit će se u španjolskog glazbenika Alvara Solera, a zbog tog zadatka morao je naučiti i osnove španjolskog jezika. Marija Kolb suočit će se s nimalo laganim izazovom preobražavanja u jednu od omiljenih domaćih glazbenih grupa – Grupu Vigor, te će se na pozornici pojaviti kao član žirija Mario Roth pred kojim će osim izvođenja velikog hita morati prenijeti i duh njegovog karaktera.

- Ja se lagano opraštam od svoje kose jer ću imitirati Marija Rotha. Naravno da mi je to zeznuto zato što je ipak on naš član žirija pa me pomalo strah, držite mi fige i jedva čekam da ga poljubim u glavu - najavljuje Marija.

Antonija Šola spremna je preobraziti se u ikonu domaće estrade – Alku Vuicu, dok će se Antonia Dora Pleško pojaviti kao američki reper i tekstopisac Pitbull. Za njezinu transformaciju bit će ključno prenošenje stila i energije ovog poznatog izvođača na pozornici, a publika s nestrpljenjem iščekuje kako će interpretirati njegov hit.

Gljiva je za novu epizodu Farisu Pinji donijela VIP duet u liku Lane Jurčević i Luke Nižetića, a Faris je odmah znao što mu se sprema.

- Ja ili sam Luka, ili sam Lana - poručio je, a kako će njegov VIP duet izgledati, tek ćemo doznati.

Mia Negovetić nastavlja s pripremama po eurovizijskom planu i programu. Ovaj put na pozornici će utjeloviti Chanel Terrero, spremna zapaliti atmosferu svojom senzualnom energijom.

- Za nedjelju pripremam najveći izazov mog života, toliko koreografije nikad nisam otplesala. Da mi je netko rekao da ću uopće moći otplesati takvu koreografiju rekla bih – nema šanse. Stvarno nije lako, ali dat ću sve od sebe da dovedem Eurosong na pozornicu TLZP-a - najavljuje Mia.

Luciano Plazibat će donijeti dozu nostalgije iz 1995. godine sa Splitskog festivala, transformirajući se u legendarnog Dina Dvornika.

- Najteža transformacija do sada, vidjet ćete zašto - zagonetno najavljuje Luciano čija će izvedba oživjeti duh tog vremena i podsjetiti publiku na nezaboravne trenutke hrvatske glazbene scene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 10:48