MREŽA I MINJAK

'MARKO OPET NA POGREŠNIM DROGAMA. ŠTO URADISTE OD DIVNE ŽENE?' Gledatelji opet popljuvali Grubnićevu odjevnu kombinaciju za Antoniju Blaće

 
 Instagram

Antonija Blaće i stilist Marko Grubnić još su jednom pokazali da znaju privući pažnju. Obožavatelji su i ove nedjelje s više strasti komentirati njezin izgled nego događaje u Big Brother kući.

‘Urbani stil’, kako ga je Grubnić na svom profilu na Instagramu opisao, podrazumijevao je mrežastu crnu majicu s crnim grudnjakom, prugastu mini suknju u plavim nijansama i prekrivenu šljokicama i gležnjače.

Premda, naravno, uvijek ima onih kojima se sviđa njezin stil i koji je obasipaju komplimentima, dobila je niz kritika na fotografiju objavljenu na Instagramu.

‘Marko opet na pogrešnim drogama’, ‘Šta uradiše od divne žene? Ko reklama za dućan Sve po 12 kn’, ‘Inače ne komentiram, ali sama se bolje oblačiš! Marko od tebe radi cirkus’, ‘Još jedan dokaz da i stilisti imaju svoj (ne)ukus a kada si drag...sladak...jednostavno jednostavan, zablistaš... Antonija tvoj osmjeh prikriva tuđe propuste’, ‘Čak ni kod nas u Bosni se tako više ne oblači’, samo su neki od komentara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 04:49