VEČERA ZA 5 NA SELU

Martina nije briljirala sa srnećim gulašom pa dobila sedmicu od ljubitelja mesa: ‘Bilo je nedostataka‘

Za svoje goste Martina je priredila raznolike sastojke poput srnetine, mozzarelle, kupina, bosiljka

Večera za 5 na selu

 RTL

Domaćica večerašnje epizode ‘Večere za 5 na selu‘ bila je 36-godišnja konobarica Martina Filipović iz naselja Husain kraj Kutine.

Za svoje goste Martina je priredila raznolike sastojke poput srnetine, mozzarelle, kupina, bosiljka, a Ivan je već u startu komentirao što mu se ne sviđa s popisa namirnica. „Svi su mi sastojci zanimljivi, ali bosiljak mi baš ne ide i ne znam pročitati mascarpone – ne znam ni što je to“, rekao je Ivan.

Martinin jelovnik sastoji se od predjela naziva Vege, glavnog jela naziva Bambi na knedlici te deserta Bodljikavi. „S ovim menijem sam zadovoljan i mislim da ću se najesti“, zaključio je Ivan. „Mislim da neću jest‘ meso nego samo onaj saft“, komentirala je Manda glavno jelo odnosno srnetinu. „Ajde da je jelen, ali ovo je mlado, ne znam, probat ću zbog Martine“, kazala je.

Za predjelo je Martina servirala bruskete s povrćem i umakom od grčkog jogurta.

„Predjelo je bilo iznenađujuće ukusno“, komentirao je Mladen. Kad je na stol stigao srneći gulaš, Manda je odmah upitala je li to Bambi, a kad joj je Martina rekla da nije nego da je srna, ipak je kušala.

„Ukusno je bilo, ovakvo jelo napraviti bez struje, svaka čast!“, komentirala je Manda srneći gulaš, a kad je na red došao desert svi su bili sličnog komentara. „Desert je bio ukusan i maline su super."

Kad je došao red za ocjenjivanje, Mladen je Martini dao desetku jer su mu sva jela bila po ukusu, Marica joj je dala osmicu jer joj se činilo da je Martina bila pod tremom i u svakom jelu je bilo nedostataka, Manda joj je dala desetku jer joj je sve bilo savršeno, a Ivan sedam plus jer nije vegetarijanac i nije mu se svidjelo predjelo bez mesa. Martina je tako osvojila ukupno 35 bodova.

Kako će gosti ocijeniti Mladena, gledatelji će doznati sutra od 20.15 sati.

image

Večera za 5 na selu - bodovi

RTL
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:24