POPULARNI BLIZANCI

Mika i Giba iz Big Brothera više nisu muškarci

Mika i Giba Vasić, simpatični blizanci i frizeri iz Velike Plane u Srbiji, stekli su popularnost u BB-u koji se prikazivao 2015.

Blizanci Vasić

 RTL Screenshot

Mika i Giba Vasić, simpatični blizanci i frizeri iz Velike Plane u Srbiji, stekli su popularnost u regiji nastupom u regionalnom ‘Big Brotheru‘, koji se 2015. godine prikazivao na RTL-u.

Simpatije gledatelja osvojili su svojom otvorenošću. Natjecali su se kasnije i u srpskoj ‘Zadruzi‘, a ako je vjerovati pisanju Kurira, njihov život dramatično se promijenio.

Naime, Giba i Mika promijenili su spol i sada se, ako je vjerovati napisima, zovu Ivana i Ana Nikolić. Njihove najnovije fotografije objavio je Kurir.

Tu nije kraj vijestima, jer se Ivana ovih dana vjenčala. Njezin izabranik je Nijemac, a vjenčanju u Srbiji su 17. veljače nazočili samo članovi najuže obitelji.

Kako je Kuriru prenijela matičarka, Ivana Nikolić je imala dokumente kao žena, te je mogla sklopiti brak s Nijemcem, a s njima je bio i prevoditelj.

Mladi bračni par se za nekoliko dana vraća u Njemačku, gdje žive i rade.

Rade i Rada Vasić inače imaju šestero djece, a najmlađi su upravo jednojajčani blizanci Dragutin zvani Giba i Miroslav zvani Mika, koji su s roditeljima ušli u BB kuću. Obojica su frizeri za žene.

Tata Rade je zbog posla otišao u Njemačku, gdje i danas dio obitelji Vasić živi. Rade zarađuje i kao glazbenik, svira sa svojim bendom "Crni Gavrani".

Blic piše da su blizanci iskoristili cijeli honorar koji su dobili sudjelovanjem u Zadruzi kako bi promijenili spol. Kako prenosi Blic, Mika i Giba su i ranije pričali o tome kako bi željeli promijeniti spol.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 00:34